Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Vascar anunță o nouă etapă a campaniei de imagine “Moldova invită România la masă”

Vascar anunță lansarea unei noi etape a campaniei de imagine “Moldova invită România la masă”, ce are ca obiectiv consolidarea notorietății brandului Moldova în Bucate la nivel național.

Campania reunește rețete tradiționale din zona Moldovei, una dintre cele mai reprezentative pentru arta culinară românească. Pe lângă calitatea ireproșabilă și gustul delicios, preparatele Moldova în Bucate trezesc amintiri, emoții trăite în compania celor dragi. 

„Comunicarea este una puternic emoțională, conceptul are la bază  ideea că orice experiență culinară evocă amintiri. Sunt convins că această campanie va consolida notorietatea brandului în rândul consumatorilor fideli și va trezi curiozitatea clienților noi să încerce produsele noastre care nu sunt doar sănătoase și gustoase, ci au și calitatea de a-ți aminti de gustul copilăriei și al meselor în compania oamenilor dragi”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Noua campanie vizează promovarea a trei produse star – Mușchiul File țărănesc, Cârnații țărănești cu busuioc și Pateul Moldova în Bucate. Campania va rula pe mai multe canale de comunicare în masă – TV, presă scrisă, online –  până pe 10 octombrie 2016.

„Vom continua să investim masiv în creșterea notorietății brandului Moldova în Bucate, în paralel cu extinderea canalelor de distribuție la nivel național. Obiectivul nostru strategic este să ajungem în casele cât mai multor români într-un timp cât mai scurt”, a adaugat Vlad Ciuburciu.

Sub brandul Moldova în Bucate, Vascar produce o gamă completă de preparate din carne și mâncăruri la cutie după rețete tradiționale. De la specialități țărănești (mușchi file, ceafă de porc, șunculiță, pastramă), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam banațean, salam bavarez,  salam unguresc – cârnați, mușchi file), salamuri, cârnați, crenvurști, parizer, tobă, semi preparate (mici) la mâncăruri la cutie (ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumătură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță, cârnăciori cu fasole, tocăniță de cartofi cu pulpă de porc, ghiveci de legume).

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.