free download 78 travel guides written by experts

Echipa Visuri la cheie a dus mai departe visul lui Costi de a oferi familiei o locuință perfectă

Niciodată nu este prea târziu pentru a îndeplini visul cuiva, nici măcar atunci când pare prea târziu. Când cea mai mare dorință este despre casă și familie, atunci intervine echipa Visuri la cheie. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu au mers în localitatea Albești Paleologu pentru a schimba destinul unor oameni greu încercați de viață și a le oferi o locuință complet mobilată și utilată.

Cea de-a doua ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.4 puncte de rating și 28.8% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.7 puncte de rating și 14.3% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:31 – 22:33, la nivel național, aproape 1.9 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:54, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.3 milioane de români. 

O casă de vis și un viitor mai frumos pentru familia Stanciu
Daniela și Costi, împreună cu cei doi copii ai lor, Sebi și Ioana, aveau o viață fericită și dorința lor era să aibă o casă frumoasă, luminoasă. Din păcate, visul lor s-a oprit în momentul în care Costi s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să continue construcția locuinței. Acesta a cerut ajutorul echipei Visuri la cheie și a trimis povestea familiei lui, însă, din păcate, s-a stins după trei infarcturi. Daniela și cei mici au rămas singuri și se descurcă extrem de greu, dintr-un singur salariu, abia își permit să plătească datoriile lunare.

Echipa Visuri la cheie a ajuns la ei, iar Danielei nu i-a venit să creadă că visul soțului ei va deveni, în sfârșit, realitate. Împreună au făcut inspecția casei, cei trei și-au exprimat dorințele și cum ar vrea să le fie amenajată locuința, iar la final au avut la dispoziție 15 minute să se pregătească de vacanță. Au plecat la mare, au mers într-un parc de distracții împreună cu Dragoș Bucur și au avut parte de momente frumoase, pe care nu le vor uita. În timp ce erau în vacanță, echipa Visuri la cheie, zeci de voluntari și constructori s-au apucat de treabă și au făcut tot posibilul să construiască un loc perfect pentru cei trei. Camera Danielei a fost gândită ca o încăpere aerisită, dar în același timp feminină și elegantă. S-au folosit culori deschise și oglinzi pentru a fi creată senzația de mărire a spațiului. Ioana a mărturisit că îi plac foarte mult fluturii, așa că Adela Pârvu a folosit foarte mulți în decorarea camerei micuței.  În ceea ce privește culorile, s-au folosit tonuri de lemn și alb pentru mobilă și verde turcoaz pentru pereți. De asemenea, au fost alese și foarte multe perne decorative colorate, dar și un baldachin. Camera lui Sebi l-a făcut pe Omid să se gândească la joacă. Arhitectul a proiectat un pat în formă de casă, cu un cadru cu lumini, a folosit covorașe în formă de minge de fotbal, un hamac și multe alte lucruri atractive pentru un copil de vârsta lui. Pentru spațiul de zi, Alina Vîlcu a ales să proiecteze un spațiu plin de lumină, cu accente florale, plin de căldură, în care a folosit și obiecte dragi Danielei și lui Costi. Dragoș Isăcescu s-a ocupat de amenajarea curții, în care a așezat un pavilion în lateral pentru ca familia să poată sta afară împreună. Amenajarea intrării a inclus și amplasarea unui leagăn pentru cei mici.

Momentul în care Daniela, Ioana și Sebi s-au întors din vacanță a fost unul extrem de emoționant. Fericirea celor trei a fost nemărginită și nu și-au putut stăpâni lacrimile atunci când au intrat în curte. Cei mici au mers imediat în camerele lor și au testat toate locurile, iar mama s-a bucurat să vadă că obiectele făcute de Costi au rămas în casă și completează perfect spațiul.

Miercurea viitoare, de la 20:30, vom cunoaște o nouă familie deosebită, cu o poveste cutremurătoare de viață și vom vedea cum cel mai mare vis prinde contur și devine realitate, în timp record, cu ajutorul oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *