free download 78 travel guides written by experts

Varianta finala a site-ului www.easyrental.ro este publica prin Webvertise

Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise prezinta astazi un nou site despre inchrieri apartamente in regim hotelier pe termen scurt in Bucuresti: www.easyrental.ro. Webdesign-ul site-ului impresioneaza prin contrastul puternic, iar indemnul la actiune catre vizitatori este importnant. Dar veti afla despre toate acestea vizitand site-ul.
Care sunt ingredientele succesului pentru site-ul de inchirieri apartamente pe termen scurt www.easyrental.ro? Echipa de webdesign a Webvertise a pus pasiune in realizarea proiectului. Echipa Easy Rental se identifica cu site-ul din toata fiinta ei. Prin combinarea acestor doua lucruri, nu poate sa rezulte decat un site foarte placut.

Cum simt vizitatorii ca au castigat timpul de pe urma navigarii pe site? Cea mai mare plus-valoare adusa pentru vizitatorii www.easyrental.ro este usurinta navigarii si accesul facil la informatie. Astfel, telefonul prin care se poate contacta compania Easy Rental este vizibil din orice pagina a site-ului. Meniul din partea stanga si cel din partea de sus a site-ului este vizibil din orice pagina a site-ului. Vizitatorii au optiunea de a se abona la newsletter. Pe site sunt prezente informatii de actualitate, cum este cursul valutar si informatii despre vremea din Bucuresti. Site-ul este disponibil in doua limbi, ceea ce face facil accesul la informatie din partea vizitatorilor nevorbitori de limba romana.

Ce va spune un blogger pe blogul sau, dupa ce viziteaza site-ul www.easyrental.ro? Care este perspectiva lui asupra site-ului? Webvertise crede ca blogger-ul va fi multumit de ce a vazut pe site. Site-ul a fost creat cu gandul la internauti, ei sunt motivul pentru care site-ul a fost creat. In acest sens, exista o pagina care indeamna puternic la actiune "Rezerva acum". Platile se pot face si online. Compania de web design Webvertise a considerat important ca un site lansat in anul 2008 sa aiba o astfel de facilitate.

Un lucru esential pentru orice site este organizarea informatiei. Site-ul www.easyrental.ro nu face exceptie de la aceasta regula. Meniul din partea stanga arata inchirierile de apartamente si studiouri. Se poate inchiria un apartament cu doua camere in una din zonele: Ateneu, Magheru, Cretulescu, Romana si alte zone, sau se poate inchiria un studio din cele 6 prezentate pe site. In partea de sus a site-ului se pot accesa alte sectiuni ale site-ului:  Inchirieri apartamente, Servicii, Inchirieri masini, Transfer, Rezerva acum, Contact.

Pentru Ionut PARVU, project manager pentru Webvertise, proiectul www.easyrental.ro e o reusita. "Daca prin ‘proiect reusit’ se intelege satisfactia clientului, site-ul este un succes. Daca prin ‘proiect reusit’ se intelege realizarea unui site care sa respecte standardele de programare web, site-ul este un succes. In fine, daca prin ‘proiect reusit’ se intelege sa ai un site care atrage vizitatorii si ii face sa sune compania pentru a apela la serviciile ei, site-ul este un succes. Suntem mandri de aceasta reusita" a mai afirmat projecta managerul companiei de web design si optimizare Google Webvertise.

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *