free download 78 travel guides written by experts

Valentine’s Day in the Garden (Garden Super Heroes)

Valentine's Day in the Garden (Garden Super Heroes)Mihaela Lica Butler
Amazon.com

Azi e Valentine’s Day, iar noi va invitam sa va surprindeti partenera (sau partenerul) cu o carte deosebita si, mai ales, cu retete interesante.

Mihaela Lica Butler, cunoscut jurnalist si autor al multor articole pentru diverse site-uri, detinator al Pamil Visions, a lansat de curand o carte numita "Garden Super Heroes" care prezinta intr-un mod atractiv retete sanatoase. Acestea sunt prezentate sub forma de povesti chef-ului Paul-Jules – un tanar copil care stie tot despre mancarea buna si legume si fructe!

Valentine’s Day in the Garden (Garden Super Heroes), disponibila pe Amazon.com, va ofera patru retete speciale pentru ziua indragostitilor – fie ca o serbatati pe 14 februarie, fie ca alegeti Dragobetele. In fapt, retetele sunt delicioase si inspirate, bune pentru orice ocazie (dar asta ramane intre noi 😉 ).

3 povesti de Valentine’s cu personaje inedite, 4 retete bune si usor de preparat, toate prezentat intr-o maniera atractiva, pentru copii si pentru adulti. Retetele sunt usor de preparat, ii puteti lua pe cei mici sa va ajute in bucatarie si, astfel, sa va si distrati pregatind mancarea;)

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *