Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

URSUS lanseaza in Bucuresti sortimentul de Nefiltrata, berea care ofera o experienta intensa

a prospetimii

Respectând aceeași reţetă unică ce are la bază 100% malț, două varietăți de hamei pentru amăreală și o drojdie specială, URSUS Nefiltrată este noutatea oferită de URSUS bucureștenilor în această vară.

URSUS Nefiltrată este o bere proaspătă și savuroasă, nepasteurizată, cu un gust complet ce reprezintă întru totul personalitatea puternică a berii URSUS. Acest sortiment este dedicat tuturor consumatorilor care apreciază expertiza specialiştilor berari pusă sub forma unei beri unice precum URSUS Nefiltrată.

Evenimentul de lansare al acestui sortiment a avut loc în Fire Club, una dintre locațiile unde va fi disponibilă berea URSUS Nefiltrată. Monica Mândruţiu, Director de Calitate şi Fabricare Bere, a împărtășit celor prezenți procesul de fabricare al acestei beri și secretele prin care cei care degustă URSUS Nefiltrată au parte de experiența intensă a prospețimii.

URSUS Nefiltrată are un termen de garanție de 7 zile, ceea ce îi subliniază caracterul de bere proaspătă. Specialitatea va fi disponibilă doar la halbă în 40 de locaţii din Bucureşti, printre care Fire Club, Gin Factory, Curtea Berarilor, Piranha, Irish Pub Unirii, Beautiful şi Texas.

Bucuresti, 22.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *