metalshow

Uriah Heep din nou in Romania exclusiv prin Reteaua Bilet.ro

Reţeaua Bilet.ro pune în vânzare bilete pentru una dintre cele mai îndrăgite formaţii de muzică rock: Uriah Heep

Reţeaua Bilet.ro, lider pe piaţa serviciilor de ticketing din România, pune la dispoziţia iubitorilor de muzică rock bilete pentru una dintre cele mai longevive şi mai îndrăgite trupe rock internaţionale: Uriah Heep. Urmare a turneului susţinut de trupă în această vară, la Timişoara şi la Zalău, Fundaţia Pheonix îi readuce pe artişti în peisajul autohton, printr-o serie de concerte care urmează a fi susţinute la Sibiu, pe data de 30 septembrie 2007, Oradea, pe data de 14 octombrie 2007, şi Bucureşti, pe data de 16 octombrie 2007, în berăria Becker Brau Live Center.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona la preţul de 50 RON, exclusiv prin Reţeaua Bilet.ro (Flanco, Flanco World, Flamingo Computers, magazinul Muzica, Music Shop şi Librăriile Libris), iar pentru persoanele care doresc achiziţionarea în variantă electronică, Reţeaua Bilet.ro pune la dispoziţie platforma online www.bilet.ro. De asemenea biletele mai pot fi achiziţionate din incinta Becker Brau Live Center, începând cu aceeaşi dată.

“Uriah Heep este una dintre cele mai apreciate trupe internaţionale, având o experienţă îndelungată şi un public foarte pretenţios. Tocmai din acest motiv suntem mândri să deţinem exclusivitatea distribuirii biletelor pentru acest eveniment. Credem că Uriah Heep este una dintre formaţiile pe care mulţi dintre noi visam de mici să îi putem urmări pe o scenă din România.” a declarat George Weiner, CEO Reţeaua Bilet.ro.

Concertul din România face parte dintr-un turneu amplu al formaţiei, susţinut în Slovacia, Finlanda şi Norvegia.

Bucuresti, 5.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *