free download 78 travel guides written by experts

United Arts Media School te invita sa-i cunosti pe cei care au reusit!

Vino sa-i cunosti pe cei care au reusit! 15 noiembrie 2008 este ultima zi de inscriere pentru o noua serie a cursurilor de Initiere in Arta Radioului si Televiziunii UNITED ARTS MEDIA SCHOOL. De ce este acest curs atat de special? Pentru prima data, cursantii pot interactiona cu absolventii seriilor anterioare, care sunt in prezent angajati, colaboratori sau voluntari in cadrul unui post de radio sau de televiziune.
“Cine sunt ei? Cum i-au ajutat cursurile? Cum au ajuns sa lucreze in radio sau in televiziune? Ce sacrificii au facut? Ce ii motiveaza? Cum pot sa fiu ca ei?”sunt cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspunsul. De acum, cursantii United Arts Media School pot descoperi retea succesului in radio sau in televiziune de la proprii lor colegi.
   
United Arts media School este un proiect organizat de Artimpres Roagency in parteneriat cu Dynamite si Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti. Modulul de Initiere, cu o durata de 3 luni, este special creat pentru cei care doresc sa urmeze o cariera in domeniul radioului sau televiziunii, fara a avea insa o pregatire corespunzatoare. In cadrul primului modul, cursantii isi insusesc notiunile teoretice utilizate curent in radio sau televiziune si, incepand din saptamana a 6-a de studiu,  isi testeaza si exerseaza abilitatile pentru un rol in echipa de filmare in cadrul proiectului practic.
   
Participantii la curs beneficiaza, astfel, de consiliere vocationala, fiind indrumati  spre un anumit segment al activitatii din domeniul audiovizual.
   
Cursurile au loc sambata si duminica, astfel incat pot fi frecventate si de candidatii care lucreaza sau studiaza in timpul saptamanii.
   
Inscrierile se fac pe baza de programare prin e-mail (artimpresro@yahoo.com) sau telefon (0770890100,0314251594) pana pe 15 noiembrie, inclusiv.
   
Detalii pe www.artimpres.ro

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *