free download 78 travel guides written by experts

Solutiile Guvernului Privat pe tema “Mediu-Energie” in dezbatere la The Money Channel

Televiziunea de business The Money Channel difuzeaza astazi, incepand cu ora 17:15, o noua editie a emisiunii "Guvernul Privat". Emisiunea işi propune sa puna in discutie concluziile dezbaterii pe tema “Mediu-Energie”, cea de-a patra etapa a proiectului Business Standard, Guvernul Privat.
Invitatii lui Dan Suciu, realizatorul emisiunii, vor fi Nicolae Opris, Vicepresedinte ANRE, Adrian Borotea,Corporate Affairs Manager, CEZ Romania, Mihai Rohan, Director general, Carpatcement Holding si Simona Dobre, Editor energie Business Standard.

Reuniti intr-o “sedinta de guvern” in cadrul proiectului initiat de Business Standard “Guvernul Privat”, membrii comunitatii de business si-au stabilit, vineri, 31 octombrie, o agenda de prioritati si in ceea ce priveste asteptarile lor de la viitorul Executiv. Printre acestea, se numara realizarea unei strategii energetice realiste si coerente cu privatizari, stimularea cercetarii-dezvoltarii in energie si a investitiilor in nuclear si eolian, masuri concrete pentru reducerea consumului de energie la nivel national, prin cresterea eficientei, dar si rezolvarea problemei industriilor mari poluatoare, aflate in pericol de relocare, cum este cea a cimentului. Alte prioritati pe agenda Guvernului Privat ar fi infiintarea unui serviciu specializat in energie, in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, dar si intarirea capacitatii de lobby institutional, astfel incat marile coridoare de transport sa includa si Romania pe traseul lor.

"Guvernul Privat” este o initiativa prin care cotidianul de afaceri, Business Standard isi propune sa creeze un program de guvernare alternativ cu solutii pragmatice pentru 10 probleme nevralgice ale economiei si societatii romanesti.

Proiectul este structurat pe urmatoarele teme de discutie: infrastructura, educatie-piata muncii, sanatate, turism, fiscalitate, administratie publica, mediu-energie, agricultura, decalajul rural-urban si cercetare-dezvoltare.

Pentru mai multe detalii despre proiect, calendarul dezbaterilor si participantii la discutiile pe tema „Mediu-Energie” intra pe www.guvernulprivat.ro. De asemenea, cei interesati pot participa la dezbaterile online. Cele mai bune solutii vor fi publicate in cotidianul Business Standard.
    

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *