free download 78 travel guides written by experts

Una calda, alta rece pentru protagonistele Next Top Model

După antrenamentul militar dur , Cătălin le răsfaţă la Spa

O locaţie de vis le aşteaptă pe protagonistele Next Top Model în această săptămână: Islanda, un loc de poveste, în care natura se dă clipă de clipă în spectacol. Printre surprizele de tot felul cu care ne-a obişnuit deja, Cătălin le-a pregătit fetelor un răsfăţ pe cinste, la un renumit spa islandez.

După antrenamentul dur de la Arsenal Park, Cătălin Botezatu le-a pregătit fetelor o surpriză menită să le aducă din nou zâmbetul pe buze. Profitând de locaţia deosebită unde au poposit, designerul le duce pe fete la Laguna Blu, una dintre cele mai renumite atracţii din Islanda: un spa cu ape geotermale, adevărate piscine naturale, în cupe de rocă vulcanică.

Insula de la “sfârşitul lumii”, aşa cum a mai fost ea denumită, un pământ aspru, zguduit de gheizere, acoperit de gheţari şi încălzit de izvoare termale, le oferă fetelor un veritabil răsfăţ. Concurentele încearcă o mulţime de tratamente faciale şi corporale pe bază de siliciu şi argilă albă, iar experienţa este una parcă nepământească, ţinând cont de decorul nemaivăzut şi greu de imaginat din autentica Laguna Blu.

Cum se vor descurca frumoasele protagoniste Next Top Model pe tărâmul fermecat al Islandei şi, mai ales, cu provocările care mai de care mai inedite la care Cătălin le va supune fără îndurare, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări joi, 13 octombrie, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 11.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *