free download 78 travel guides written by experts

Un top al cadourilor de Pasti pentru el si pentru ea, de la kdo.ro

kdo.roCine nu a trecut printr-o criza de inspiratie legata de cadourile de sarbatori nu a facut, probabil, cadouri niciodata. Cu cat sarbatorile sunt mai aproape, cu atat avem mai putine idei legate de ce sa le mai cumparam anul asta celor dragi.

Kdo.ro, boutique-ul virtual de cadouri inspirate, care se fac cu drag si nu se uita, vine in ajutor cu un top al recomandarilor pentru el si pentru ea.

In topul cadourilor pentru ea, regasim bijuteriile handmade de la Sno of Sweden, pe care le-au primit si vedetele de la Gala Oscar de anul trecut. Inspirate din natura, create din perle, cristale si argint, bijuteriile de la Sno of Sweden aduc inspiratie oricarui stil. Tot pentru ele, kdo.ro recomanda cadourile inedite, cadourile “experienta”: impachetari cu ciocolata, cina pe vapor sau la palat, cursuri de pregatit cocktailuri sau un pranz cu atmosfera asigurata de un . Toate aceste experiente inedite se regasesc sub forma de kdo-uri, alaturi de o alta idee de cadou, care ne readuce la placerea lecturii: cartea jurnalistului Adrian Novac, “Eu, Seinfeld si tumoarea”, o carte la limita dintre jurnal si beletristica, cu accente de umor si ironie pe alocuri acida.

In topul cadourilor inedite pentru el, kdo recomanda Powerball, un gadget care da pur si simplu dependeta. Nu exista barbat care sa reziste tentatiei de a-si depasi propriile recorduri in manuirea giroscopului, care bine in diferite variante de culori si material. O jucarie pentru adulti care nu are cum sa treaca neobservata si care ajuta si la mentinerea sanatatii. Apoi, revin in top experientele pentru el: helidining, zbor cu avionul de epoca, masaj la birou sau, de ce nu, peeling cu ciocolata pentru cei mai indrazneti si mai preocupati de modul in care arata. Si pentru ca primavara e abia la inceput, kdo mai recomanda, pe locul 3, seturi de ceai WARM ca s-o impresionezi in mod placut.

Rafturile magazinului virtual de cadouri inedite sunt pline de idei originale si inspirate, kdo.ro va asteapta sa le descoperiti pe toate.

Bucuresti, 15.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *