free download 78 travel guides written by experts

Un rucsac cadou pentru cei care poarta numele Andrei si Andreea si comanda azi de la StampileOnline

Cu ocazia sarbatorii Sfantului Andrei, StampileOnline.ro le ofera in dar tuturor celor care poarta numele de Andrei sau Andreea si fac o comanda astazi pe site un cadou suplimentar: un rucsac in forma stampilei Mobile Printy!

Practic si util – astfel poate fi descris rucsacul. Apa/Suc, poate un aparat foto, o agenda, pix, hartie, evantai, servetele, pliante, ghiduri, portofel – toate acestea, doar o parte din ele ori altele isi pot gasi loc intr-un rucsac in timpul liber si nu numai.

Toti cei care isi serbeaza astazi onomastica vor primi asadar gratuit un rucsac de la Stampileonline.ro la orice comanda de pe site! Puteti alege orice model de stampila!

Dupa cum se stie deja, toti fanii paginii Facebook https://www.facebook.com/StampileOnline a StampileOnline.ro au reducere de 10% la orice comanda, indiferent de momentul plasarii acesteia.

In plus, siteul aduce si o oferta speciala in fiecare luna. In noiembrie la orice stampila comandata StampileOnline.ro ofera cadou un flacon de tus TRODAT. De asemenea, la orice pachet Power Box 46030 sau Power Box 46025 StampileOnline.ro ofera cadou doua flacoane de tus TRODAT . Profita acum! Pentru un numar mai mare de stampile puteti beneficia de reduceri astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde va puteti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *