Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Un radio local isi promoveaza preferatul la X Factor

Comunitatea covãsneanã îl susţine pe Raduly Botond!

X Factor nu e doar o competiţie între oameni, ci devine tot mai mult o bãtãlie pe regiuni. Comunitãţile locale îşi pun toate bazele în preferaţii lor şi îi susţin cu mic, cu mare. Radio Sepsi din Sfântu Gheorghe a realizat un spot prin care îi îndeamnã pe covãsneni sã îl susţinã pe Raduly Botond la X Factor, votându-l prim sms la 1313 în galele live ale show-ului, în fiecare duminicã, de la 20:30. Susţinerea de care se bucurã Raduly ar putea fi o piedicã mare în calea celorlalţi concurenţi în lupta pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro. În trecut, încurajaţi de acelaşi radio, covãsneni au reuşit sã transforme un tânãr artist local în marele câştigãtor al unui show internaţional de talent.

Prima gală live X Facrtor se apropie cu paşi repezi de start. Duminică, de la 20.30, cei 15 finalişti vor da piept cu publicul care, începând de acum, va deveni al patrulea membru al juriului şi va decide, prin sms, cine merită să rămână mai departe în competiţie şi cine nu.

Raduly Botond l-a convins pe Dan Bittman că merită să ajungă în galele live. A obţinut trei de DA în audiţii cântând AC/DC şi Puccini, a trecut cu brio de bootcmap-ul în care s-a oprit anul trecut pentru că a întâmpinat probleme la coregrafie şi a primit apoi de la solistul trupei Holograf undă verde pentru galele live. Nu foarte înalt şi uşor timid, Raduly a venit la X Factor să îşi demonstreze întâi sieşi şi apoi celorlalţi că are tot ce îi trebuie pentru a fi următorul super star al României.

Telespectatorii vor avea ocazia să îi cunoască mai bine în fiecare duminică de la 20.30, în timpul galelor live X Factor ce vor lua startul pe 11 noiembrie la Antena 1. De acum, publicul devine al patrulea membru al juriului, având posibilitatea să aleagă cine rămâne şi cine părăseşte concursul, dar şi să vadă un show total, făcut nu doar de cei 15 finalişti, ci şi pe invitaţii speciali. La prima ediţie live X Factor, invitata specială este Alesha Dixon.

De asemenea, telespectatorii îi vor putea urmări pe concurenţi, în afara momentelor de concurs, începând de luni, la Antena 2, la Xtra Factor. Culisele superproductiei X Factor de la Antena 1 se vor regasi, din 12 noiembrie, în grila de programe a Antenei 2. De luni pana joi, publicul va avea parte de două calupuri a câte 15 minute, de două ori pe zi, de la 18.15 si respectiv 20.55, care vor contine tot ceea ce se întâmplă în spatele scenei. Vinerea, în prime time, între 19.30 si 21.10 va fi difuzat un montaj integral din timpul săptămanii. Dramele şi lacrimile concurentilor, bucuriile, transformarea lor din oameni obişnuiti în adevarate staruri, antrenamentele pentru dans, dietele – acolo unde este cazul, munca cu echipa de stilisti si ce impact au toate aceste transformari asupra celor cu Factorul X vor fi tema principala de la Xtra Factor.

Bucuresti, 09.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *