Baby Boom Show Virtual

Un pusti catre Antonia, la “KIDSing”:

“Nu va suparati, doamna, dar sunteti mult prea mare pentru mine!”

Mario Rus (in varsta de sapte ani, din Oradea), unul dintre concurentii care s-au prezentat la auditiile “KIDSing” de la Craiova, a avut parte de o surpriza de proportii, fiind admis in gale cu o intarziere de… trei luni.

Dupa ce, initial, a fost respins la auditiile din iunie, producatorii show-ului l-au vrut in gale. Acestia si-au motivat alegerea apreciind nu neaparat calitatile vocale ale lui “Don Mario”, cum i se spune baietelului, ci pe acelea de entertainer.

Asa ca, atunci cand Mario a venit la Bucuresti, in calitate de sustinator al prietenei sale, Miruna Gavris, Wilmark l-a luat de mana, i-a aratat scena “KIDSing” si i-a dat vestea cea mare.

Intr-adevar, prestatia lui Mario, in cea de-a sasea semifinala, a meritat efortul venirii la Bucuresti. Urmand mesajul piesei sale, “S-o facem lata”, a lui Stefan Banica Jr., Mario a facut-o lata… uimind publicul cu replicile date juratilor.

Micul Mario, admirator declarat al Antoniei, a facut-o pe aceasta sa exclame: “Am crezut ca doar eu sunt iubita ta!” Nonsalant, Mario i-a dat raspunsul imediat: “Toate fetele sunt iubitele mele! Nu va suparati doamna, dar sunteti mult prea mare pentru mine! (…) Am o iubita de varsta mea”.

“Tu ce nota ti-ai da?”, l-a intrebat Gabriel Cotabita, dupa ce pustiul a interpretat piesa lui Stefan Banica Jr. “Nu stiu, ca eu nu sunt specialist!”, a venit raspunsul, prompt.

Spontaneitatea lui Mario l-a dezarmat pe exigentul Gabriel Cotabita: “Nu am nota pentru tine. Pentru ca tu esti altfel. Esti din alta categorie!”, a recunoscut cel mai exigent jurat “KIDSing”.

Cum i-a cucerit micutul Mario pe jurati, aflati urmarind duminica, de la 21:30, “KIDSing”, show-ul care aduce talentul vocal al copiilor pe micile ecrane, precum si emotia legaturilor de familie.

Bucuresti, 14.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *