free download 78 travel guides written by experts

Un nou concurs pentru studenti la Inspire 2009

Studentii pasionati de marketing si business au sansa de a participa la un concurs dedicat special lor, care are ca scop dezvoltarea intuitiei si a creativitatii, dandu-le de asemenea ocazia de a interactiona cu cei mai importanti specialisti locali si internationali din industria comunicarii. Concursul se afla la cea de-a doua editie si va avea loc in cadrul evenimentului Inspire 2009, organizat de Evensys in perioada 26 si 27 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

Concursul consta in elaborarea unui eseu in limba romana, avand ca tema “Ce inseamna pentru tine inspiratia, in contextul mediului de afaceri actual?”. Inainte de trimiterea eseurilor, cei interesati trebuie sa isi anunte, la adresa de e-mail andreea.hanganu@evensys.ro, intentia de a participa la concurs. Aplicatiile trebuie trimise pana la data de 20 noiembrie, impreuna cu numele, facultatea urmata si datele de contact ale participantului.

In urma selectiei vor fi alesi 5 castigatori care vor putea beneficia de acces gratuit la ambele zile ale evenimentului Inspire 2009. Cei cinci vor fi anuntati atat telefonic cat si prin e-mail pe data de 24 noiembrie.

“Dorim sa oferim tinerilor practicieni si studenti o mana de ajutor in indeplinirea obiectivelor profesionale, prin sansa participarii la un concurs care le va provoca inteligenta, imaginatia si spiritul antreprenorial. De asemenea, castigatorii vor avea sansa de a participa la unul dintre cele mai importante evenimente de marketing ale anului, interactionand cu profesionisti recunoscuti pentru experienta si creativitatea lor. Competitia este o ocazie de a-si demonstra capacitatile si de a se evidentia intr-un domeniu care ii pasioneaza cu adevarat”, afirma Cristian Manafu, Managing  Partner in cadrul companiei Evensys.

Cea de-a doua editie a evenimentului Inspire 2009 va continua traditia inceputa anul trecut, anuntand tendintele in marketing si business pentru anul urmator. In cadrul evenimentului vor fi invitati specialisti internationali si locali de renume, care vor oferi celor prezenti informatii actuale despre directia de evolutie a industriei comunicarii.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, prima dintre acestea, 26 noiembrie, fiind dedicata conferintelor precum si unei formule inedite de prezentare, Marketing Arena, in cadrul careia profesionisti din industria de advertising vor prezenta, intr-un timp strict delimitat, o idee personala privitoare la tendintele care se prefigureaza in comunicare.

Cea de-a doua zi va contine seminarii sustinute de specialisti recunoscuti pentru experienta si portofoliul de clienti acumulat de-a lungul timpului.

Mai multe informatii despre editia de anul trecut a concursului pentru studenti, dar si a evenimentului Inspire 2008, puteti accesa www.inspire2008.ro.

Bucuresti, 27.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *