free download 78 travel guides written by experts

Un copil se zbate intre viata si moarte din cauza ipocriziei rudelor sale

Ernest ne prezinta duminica, de la ora 21:00, la “Ochii din umbra”, o poveste impresionanta despre sacrificiu si tradare.

Familia Turda, Gheorghe si Elena, au impreuna doi copii, pe Nicoleta si Marius, pe care i-au crescut cu mari eforturi. Marius, in varsta de 36 de ani, are un copil, pe Ionut, in varsta de 10 ani, iar Nicoleta, sora sa, este casatorita cu un barbat mult mai in varsta si foarte instarit. Desi parintii lor sunt niste oameni modesti, acestia s-au straduit sa le ofere copiilor o educatie frumoasa.

Ingrijorati peste masura ca niciunul dintre copiii lor nu le-au mai calcat pragul casei de foarte mult timp, au apelat la Ernest pentru a afla ce se intampla cu acestia si de ce i-au “pedepsit”, lasandu-i singuri. Initial, sotii Turda s-au gandit ca poate si-au suparat copiii cu ceva, iar acestia au hotarat, de comun acord, sa nu ii mai vada.

Pe parcursul investigatiei, ies la iveala lucruri teribile, nebanuite de sotii Turda. In realitate, Marius are serioase probleme in familie. Copilasul sau, Ionut, sufera de o boala grava. Micutului i se atrofiaza muschii si nu se mai poate tine pe picioare. Disperat, Marius isi duce copilul la spital si afla ca acesta are nevoie de tratament foarte costisitor ca starea sa de sanatate sa se imbunatateasca. Familia lui Ionut trece printr-un calvar. Chiar daca are doua servicii, Marius nu reuseste sa faca fata costurilor necesare salvarii vietii copilului sau si atunci iese in strada, la cersit. In schimb, Nicoleta are un trai indestulat si cheltuieste bani cu nemiluita, refuzand sa isi ajute fratele aflat la anaghie. Niciunul dintre parinti nu au cunostinta de situatia cumplita prin care trece fiul lor.

Ce se intampla atunci cand Nicoleta se trezeste la usa casei sale cu parintii sai, batrani si ingrijorati? Cum reactioneaza aceasta atunci cand afla ca nepotelul sau traieste un calvar, in vreme ce ea se lafaia in lux bani, refuzand sa ii ofere acestuia o sansa la viata?

Nu ratati o editie impresionanta a emisiunii “Ochii din umbra”, prezentata de Ernest, duminica, 2 martie, de la ora 21:00, la Kanal D.

Bucuresti, 28.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *