free download 78 travel guides written by experts

Un cadou mai altfel – ceasul automatic

Atunci când vine vorba despre cadourile pentru un bărbat, variantele sunt mult mai restrânse decât în cazul celor care se adresează sexului frumos. Un ceas de mână va fi o alegere apreciată cu siguranţă, deoarece reprezintă unul din cele mai utilizate accesorii pentru bărbaţi. Şi dacă opţiunea ta se îndreaptă către un model de ceas automatic, surpriza pentru viitorul proprietar va fi şi mai plăcută.

Ceasurile automatice – un cadou elegant pentru orice bărbat

Marea majoritate a bărbaţilor aspiră să afişeze un look cât mai masculin, susţinut de o vestimentaţie sugestivă şi accesorizată corespunzător. Ei bine, un ceas de mână automatic este într-adevăr un accesoriu stilat şi elegant care răspunde foarte bine acestui deziderat.
Să nu uităm, în paranteză fie spus, că prestanța şi eleganța exterioară ar trebui întregite şi de o atitudine pe măsură.

ceas barbatesc

Există numeroase modele de ceasuri de mana automatice care pot fi uşor asortate la ținuta casual sau business, dar și atunci când este necesar să participi la un eveniment mai special. Oferta pentru ceausurile automatice s-a diversificat foarte mult în ultima vreme. Astfel, o noutate în materie este ceasul automatic dual–time, la care ora poate fi afișată pentru două fusuri orare diferite. Pe cadranul mare fixezi ora locației unde te afli, iar pe un semicadran de dimensiuni mai mici prevăzut cu un ac indicator şi poziţionat de obicei pe partea dreaptă, poţi seta ora de acasă.

Ceasurile dual–time sunt de multă vreme apanajul mecanismelor pe cuarţ, dar iată că tehnologia modernă a făcut posibil ca și un mecanism clasic cu arcuri și rotițe să poată fi bifuncţional.

Un cadou de valoare

Ceasul automatic se remarcă prin fiabilitate și calitatea superioară a materialelor folosite pentru carcasă, geam şi curea. În general, carcasa este confecţionată din oţel inoxidabil, la fel şi zalele în cazul modelelor cu brăţară metalică. Pentru geam, materialul cel mai popular este cristalul safir, care asigură rezistență la zgârieturi şi la eventuale mici şocuri mecanice, iar pentru curea pielea naturală aduce un plus de imagine.

Ceasul automatic are o durată de funcţionare îndelungată, mai ales dacă persoana care îl poartă îl întreține corespunzător: curăţarea de praf la un ceasornicar experimentat, evitarea contactului cu apa sărată de mare sau apa cu clor din piscine, protejarea contra loviturilor.
Un ceas de mână automatic reprezintă un cadou valoros care trebuie apreciat aşa cum se cuvine.

Unde găsești ceasuri automatice la prețuri avantajoase?

Dacă rândurile de mai sus te-au convins, este momentul să navighezi prin oferta magazinelor online, mai întâi ca să te informezi, iar mai apoi ca să plasezi o comandă. Deşi un ceas automatic nu este chiar ieftin, există şi prețuri accesibile care să se plieze pe buzunarul omului obişnuit. Important este să nu te grăbeşti, pentru că este posibil să găseşti acelaşi model la un preţ mai bun, dacă este inclus în diverse acţiuni promoţionale sau campanii publicitare. Fie că este vorba despre partenerul de viață, un coleg de birou ori despre propriul tată, ceasul de mână automatic este un cadou surprinzător şi de efect în orice împrejurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *