Ultimele zile de spectacol inainte de mini-vacanta

Înainte de mini-vacanță, Teatrul În Culise te invită la ultimele zile de spectacol! Pentru că urmează o frumoasă perioadă de pauză în familie, actorii din Culise își doresc să mai petreceți puțin timp împreună, să te relaxeze și să te binedispună: joi, 09 aprilie, cu o comedie efervescentă – GHENGBENG, vineri 10 aprilie, cu premiera unei parodii captivante despre viața de familie – SĂ NU MĂ UIȚI și cu un show de stand up comedy, ca să satisfacă toate gusturile în materie de spectacol.

Joi, 09 aprilie, ora 19:00
Ghengbeng (comedie)
Cu: Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Paul Alexandru, Ionuț Iftimiciuc, Cristiana Ioniță
Scenografia: Iulia Popescu
Ghengbeng este spectacolul care scoate OMUL în față și îi accentuează într-un mod hilar calitățile și defectele de animal social. Și tu… te grăbești și întârzii, ai emoții și te frustrezi, iubești intens și înșeli, te îmbeți și uiți, mori ca să-ți amintești. Te-a prins vreodată controlorul fără bilet? Ai fost vreodată la doctor și-ai fost nevoit să dai șpagă? S-a rupt vreodată prezervativul și te-ai panicat? Noi vrem să-ți amintești de acele situații penibilo-terifiante și să râzi cu gura până la urechi!
Ghengbeng este un colaj de momente actuale și comice ale generației ”in progress”. Relaxează și destinde, amuză și surprinde. Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

Vineri, 10 aprilie, ora 18:00
PREMIERĂ: Să nu mă uiți (drama comedy)
După ”Talk Show”, de Ștefan Caraman. Cu Cosmina Soare, Florin Frățilă. Regia Alex Vlad.
Să nu mă uiți realizează o caricatură a drumului parcurs de soț și soție într-o căsnicie în care, din cauza lipsei de comunicare, intervine rătăcirea față de partener. O dramă cu accente comice, în care hazul și tragicul se nasc din universalitatea neînțelegerilor din cuplu, reușind să-l convingă pe spectator să nu uite…

ora 21:00
Stand Up Comedy cu Mincu, Maria, Banciu și TEO
Stand Up Comedy înseamnã – comedie, umor, divertisment, amuzament, distracție și voie bunã cu gust românesc. Alegem sã râdem de toate lucrurile tâmpite care ne înconjoarã – cocalari și pițipoance, tradiții incredibile, conflicte între cartiere/județe, tristeți provinciale, probleme sexuale, experiențe de neuitat și alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comedianții-actori – Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilã, Alexandru Banciu și invitatul lor special: TEO, un nume GREU din comedia româneascã.

Așadar, În Culise te așteaptă și joi, 09 aprilie, și vineri, 10 aprilie, să te înveselească – pe bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub)!

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Bucuresti, 08.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *