free download 78 travel guides written by experts

Ultimele confruntari electorale la „Presedinte pentru Romania”

În această săptămână, opt candidaţi la Preşedinţia României sunt aşteptaţi să-şi expună argumentele în cadrul emisiunilor electorale Preşedinte pentru România de la TVR 1, de luni până joi, de la ora 21.00.

În intervalul 27-31 octombrie, ultima săptămână înainte de alegerile prezidenţiale, opt candidaţi la preşedinţie îşi prezintă programele electorale şi atuurile acestora, în cadrul emisiunii Preşedinte pentru România de la TVR 1. De luni până joi, Sorin Avram moderează confruntările între doi candidaţi sau reprezentanţii lor, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Pe toată durata campaniei electorale, într-o ordine aleasă prin tragere la sorţi, cei 14 candidaţi vin – în persoană sau prin intermediul reprezentanţilor lor – să convingă electoratul că programul lor merită votat. Astfel, în cursul acestei săptămâni, ordinea apariţiilor în emisiunile de dezbatere este următoarea:
• Zsolt Szilagyi şi Dan Diaconescu – 27 octombrie;
• Constantin Rotaru şi Teodor Meleşcanu – 28 octombrie;
• Corneliu Vadim Tudor şi William Brânză – 29 octombrie;
• Elena Udrea şi Monica Macovei – 30 octombrie.

Televiziunea Română dedică alegerilor prezidenţiale peste 2.000 de minute de transmisiuni, la TVR 1, TVR Internaţional şi pe posturile regionale. Sâmbăta şi duminica, la TVR 1 şi online, pe TVR+, Monica Ghiurco şi Radu Rădulescu au moderat, de la ora 21.00, emisiunea Preşedinte pentru România în care candidaţii la preşedinţie au venit personal să îşi prezinte programul electoral. În zilele de marţi (ora 12.30), joi (ora 12.30) şi vineri (orele 12.30, respectiv 16.00), tot sub genericul Preşedinte pentru România, TVR 1 difuzează imagini de la evenimentele electorale ale tuturor candidaţilor.

Bucuresti, 27.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *