free download 78 travel guides written by experts

Turnul

TurnulSimon Toyne
Editura ALL

O serie fascinanta merita un sfarsit grandios, iar “Turnul” se constituie intr-un final spumos pentru o serie deosebita inceputa cu “Sanctus” si continuata de “Cheia”. Pentru a nu va rapi placerea lecturii celorlalte volume (in cazul in care nu ati facut deja acest lucru), o sa va mentionez o scurta parte din actiunea romanului de fata.

Liv ramasese in desert intr-o stare foarte proasta. Ea descatuseaza insa Sacramentul si, de aici, multe actiuni incep sa se produca, actiuni care influenteaza lumea si universul. Gabriel, calugarul care simtea miros de portocale in nari – semn ca fusese infectat cu grava maladie care circula printre calugarii de la Ruina se afla in drum spre Citadela.

Agenti FBI cerceteaza o serie de atacuri cibernetice, fapt care ii conduce catre o grupare militaro-religioasa care prevestea Apocalipsa. Telescopul Hubble cerceteaza acum pamantul, intrucat, in urma unor atacuri cibernetice, orientarea ii fusese schimbata.

Salturi intre prezent si trecut, fire complicate si o poveste fascinanta in care actiunea continua sa para a se desfasura sub ochii cititorilor, astfel s-ar putea rezuma Turnul: un roman thriller religios care poate fi lecturat in cheia simpla a actiunii propriu-zise, dar care le ofera cititorilor si posibilitatea de a merge mai departe, de a gandi cum ar fi daca goana dupa noutate ar fi oprita si, mai ales, daca ne-am intoarce la a ne studia/analiza o clipa pe noi. Oare la ce concluzii am ajunge?

„Cu cat incetineau mai tare lucrurile la capatul universului, cu atat observam ca lucrurile se schimba si aici pe Pamant. Toti oamenii care migrau catre casa, pasarile care zburau catre zonele unde depun oua in alte anotimpuri, dorinta tot mai arzatoare a tuturor de a se intoarce intr-un punct originar, totul e doar un ecou al schimbarii universului.”

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *