free download 78 travel guides written by experts

Tudor Constantinescu nu va fi bland cu concurentii Top Chef

A mai rămas foarte puțin timp până când juriul Top Chef va trece prin foc și va pune pe jar 24 dintre cei mai buni bucătari din România în cel mai tăios show de cooking din lume. Competția nu va fi deloc ușoară, iar Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tand sunt hotărâți să formeze cel mai exigent juriu în căutarea viitorului Top Chef al României.

Cunoscut și apreciat pentru deserturile minunate pe care le-a creat, Tudor Constantinescu a învățat secretul ciocolatei de la cei mai buni ciocolatieri ai lumii, de la faimoși ciocolatieri belgieni precum Wittamer, Marcolini sau Herman Van Dender. Supranumit și "createur du gout" (fr.: "creator de gust"), juratul Top Chef a studiat gastronomia în Belgia, apoi, timp de patru ani, a călătorit prin toată lumea, în calitate de consultant al uneia dintre cele mai prestigioase lanțuri hoteliere din lume.

Astfel, Tudor va fi cel puțin la fel de exigent precum au fost și alți profesioniști ai artei culinare cu el. Celor 24 de concurenți nu le va fi ușor să-l impresioneze pe juratul Tudor Constantinescu, dar trebuie să țină cont că viitorul Top Chef al României trebuie ”să aibă imaginație, creativitate și să poată realiza la fel de bine un produs clasic, simplu cu o prezentare spectaculoasă și un gust extraordinar, cât și o creație proprie unde să fiu surprins de alegerea și combinația ingredientelor”, a declarat Tudor Constantinescu.

Antena 1 le aduce telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes internaţional şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil. Lupta trânsa care se va da între cei 24 a început deja, cu primele probe, filmate chiar la acest sfârşit de săptămână.

Complexitatea formatului acestui show aduce cu sine şi o serie de probe inedite cărora concurenţii vor trebui să le facă faţă cu brio. Una dintre ele s-a filmat în camera frigorifica a unui abator, o alta la o şcoală militară, iar locaţiile alese de producători pentru filmările acestui show nu se rezumă doar la Bucureşti, astfel că telespectatorii vor porni, împreună cu concurenţii, un periplu prin ţară, în cele mai interesante şi ofertante locuri din punct de vedere culinar.

În plus, filmările pentru se vor desfăşura şi într-un platou grandios, construit special pentru show-ul care va începe pe 5 noiembrie la Antena 1.

Bucuresti, 14.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *