Shadow

Tuborg a lansat campania națională „Tuborg dă tonul la premii și mai mari”

 ·    În prima zi de campanie, “Tuborg dă tonul la premii și mai mari”* a adunat înscrieri record, de 7 ori mai mari comparativ cu rezultatele promoției de vară din 2016

Tuborg dă startul verii cu noua campanie dedicată sezonului estival – „Tuborg dă tonul la premii și mai mari”*. Derulată la nivel național, campania a debutat în data de 15 mai cu rezultate excelente încă din prima zi – stabilind un nou record pentru brandul de bere, comparativ cu anul trecut, pe parcursul primelor 24 ore de la începutul promoției.

tuborg-da-tonul-la-premii
„Campania Tuborg de anul acesta transformă practic fiecare bere Tuborg într-o șansă, care le poate aduce consumatorilor noștri premii substanțiale. Investiția totală realizată pentru această campanie se ridică la peste 3.000.000 de lei. Printre premii se numără un apartament în București, care poate reprezenta un vis pentru orice tănâr, iar iubitorii de aventură pot câștiga un automobil Range Rover Evoque, perfect atât pentru oraș, cât și pentru călătorii. Totul este completat de city break-uri în Europa și zeci de laptopuri de ultimă generație. Am gândit aceste premii în perfectă corelație cu targetul Tuborg, format preponderent din tineri, amatori de distracție și aventură. Ne bucurăm că totul a fost potrivit așteptărilor consumatorilor loiali brandului nostru, lucru dovedit de numărul record de înscrieri înregistrate de campania Tuborg dă tonul la premii și mai mari în primele zile, de peste 7 ori mai mare față de anul trecut”, a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB.

Campania dispune de o mecanică simplă de concurs, prin intermediul căreia fiecare cod unic inscripționat sub capacelele sticlelor sau cheițelor dozelor de bere Tuborg înscris pe www.tuborg.ro sau trimis prin SMS (la 1877*) le asigură consumatorilor șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite în cadrul promoției. Campania se va desfășura până la data de 31 august.

Cele mai mari premii puse în joc în cadrul campaniei sunt: un apartament în București (situat în complexul City Point), un Range Rover Evoque, patru pachete turistice, constând într-un city break pentru 2 persoane în Barcelona, Berlin, Paris sau Roma, respectiv unul dintre cele 40 laptopuri performante Lenovo, model Yoga 510. În plus, consumatorii pot câștiga instant unul din cele 40.000 de pachete a câte 6 doze de bere Tuborg.

Produsele participante în promoția națională Tuborg dă tonul la premii și mai mari sunt:
·    Sticlele Tuborg de 0,33 L, 0,5 L și 0,75 L;
·    Doza Tuborg de 0,5 L.

* Comparativ cu valoarea comerciala a premiilor acordate in campania din 2016, denumita „Tuborg da tonul! Premii mari in culori tari!”
** Tarif standard per SMS, număr disponibil în rețelele Orange, Telekom Mobile și Vodafone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *