Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Kanal D si-a redeschis portile pentru „Scoala Altfel”

Zeci de copii au fost prezenti in platourile emisiunilor, alaturi de vedetele postului

Kanal D si-a redeschis portile pentru copii, in cadrul proiectului „Scoala Altfel”.

Pe parcursul intregii saptamani, Televiziunea Kanal D va fi gazda tuturor elevilor dornici sa descopere tainele televiziunii, iar vedetele postului au venit cu drag la intalnirea cu micutii admiratori.

scoala-altfel-mai2017
Ilinca Obadescu, Iulia Albu, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi sunt primele vedete-gazda care i-au primit pe copii cu bratele deschise, oferindu-le povesti inedite si secrete din spatele platourilor de filmare.

Ilinca Obadescu i-a „invatat” pe micutii vizitatori sa stea corect la pupitrul Stirilor si le-a facut o demonstratie in fata prompterului.

Ana-Maria Barnoschi a venit insotita de simpaticul sau patruped la intalnirea cu micutii, Pufka. Copii s-au «lipit» instantaneu, atat de stapana cat si de catelus care a devenit o adevarata mascota la „Roata norocului”.

Micutii admiratori au avut astfel ocazia, alaturi de dascalii lor, sa se fotografieze alaturi de vedeta preferata, dar sa vada si cum arata si ce se intampla pe platourile de filmare ale emisiunilor ,,Roata Norocului”, ,,Te vreau langa mine”, “WOWBiz”, “Stirile Kanal D”.

Pe parcursul intregii saptamani, vedetele Kanal D vor fi prezente alaturi de copii, in cadrul proiectului „Scoala Altfel”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *