free download 78 travel guides written by experts

Trooper se implica muzical in salvarea Deltei

Binecunoscuta piesa a grupului Trooper "Dispari din ochii mei" ilustreaza spotul viral al campaniei "Doneaza 2% pentru Salvati Delta! Unde-s 2%, natura creste!" derulat de Asociatia "Salvati Dunarea si Delta". Aurelian Dinca, chitarist Trooper: "Este o onoare pentru Trooper sa se implice in salvarea Deltei asa cum stie mai bine, prin muzica. Suntem bucurosi ca tocmai acordurile piesei noastre au fost alese sa sustina un spot cu mesaj puternic, poate socant pentru multi, poate amuzant pentru altii. Este bine ca oamenii sa fie informati, ba chiar mai mult, sa fie indemnati sa faca gesturi care, desi mici, pot schimba in bine ceva. Iar acest ceva se numeste Delta Dunarii. E o piesa la care tinem foarte mult si care ni se cere peste tot in concerte. Speram ca prietenii nostri din toata tara sa o recunoasca si sa se recunoasca in mesajul campaniei derulate de prietenii nostril de la "Salvati Dunarea si Delta".

Piesa "Dispari din ochii mei" a fost aleasa de echipa de creatie de la Next Advertising intr-o noapte cu ploaie, cautand pe internet o piesa de hard rock romanesc prin care sa ilustreze conceptul spotului. Este vorba de faptul ca intr-o tara nemiloasa, iresponsabila si producatoare de gunoi, mesajele de genul "Da si mie 2% ca sa repar ce ai stricat tu" au nevoie de o strategie socanta si amuzanta pentru a fi auzite.

Anamaria Bogdan, coordonatorul campaniei 2% a Asociatiei "Salvati Dunarea si Delta": "Piesa celor de la Trooper s-a potrivit ca o manusa in ilustrarea conceptului pe care l-am ales pentru campanie: renaturarea Deltei Dunarii si inmultirea speciilor. Ne-am facut apoi griji ca poate nu ne vor lasa sa o folosim niciodata impreuna cu astfel de imagini sugestive. Dar pe atunci nu ii cunoasteam. Deci traiasca rockerii Trooper pentru ca nu s-au socat prea tare la vederea spotului si si-au dat acordul sa folosim piesa, toata lumea considerand ca este o modalitate inovativa, dar puternica de a transmite mesajul."

Spotul ruleaza deja pe www.salvatidelta.ro/doilasuta si poate fi vizionat si pe:

Youtube, la //www.youtube.com/watch?v=2S799OCEeis

Trilulilu – //www.trilulilu.ro/deltapunctro/a028e09efd9ec2

Peteava //peteava.ro/video/material/22896

Spotul poate fi vazut si pe www.trooper.ro.

Bucuresti, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *