Trident si Cristalul Muntilor itii asigura necesarul tau zilnic de apa

Timp de două săptămâni, începând cu data de 1 iulie, clienţii tuturor magazinelor Trident beneficiază de 1.5L de apă minerală gratuită pentru cumpărături în valoare de minim 25RON.  

În încercarea de a preîntâmpina disconfortul clienţilor săi, cauzat de căldura toridă din această perioadă, lanţul de hypermarketuri Trident demarează în data de 1 iulie o amplă campanie cu gratuităţi constând în apă minerală oferită clienţilor săi. Campania va dura două săptămâni şi este suţinută de Cristalul Munţilor, apă minerală carbogazoasă.
Toţi clienţii hypermarketurilor Trident beneficiază de această ofertă specială, cu condiţia să achiziţioneze, în valoare de minim 25RON, produse din oricare dintre raioanele magazinelor: legume şi fructe, lactate, mezeluri şi produse din carne, alimente de bază şi congelate, sucuri, apă şi băuturi alcoolice, cosmetice şi produse pentru curăţenie, confecţii şi încălţăminte, articole pentru casă şi de menaj, electronice şi electrocasnice.

Promoţia “Trident şi Cristalul Munţilor îţi asigură necesarul tău zilnic de apă!” este valabilă în perioada 01-15 iulie 2007 exclusiv în hypermarketurile Trident din Mediaş, Deva, Sfântu Gheorghe  şi Sibiu.

Despre Trident Trans Tex:

Trident Trans Tex este cel mai mare operator de big retail cu capital 100% autohton din România, activând pe piaţă din aprilie 2004. Cifra de afaceri a companiei a înregistrat o dublare în 2006 faţă de 2005, iar pentru 2007, oficialii Trident Trans Tex previzionează o evoluţie similară. Tot pentru 2007 a fost anunţată şi extinderea reţelei cu încă trei hypermarketuri, un depozit de legume-fructe şi un centru logistic. (www.trident.com.ro)

Bucuresti, 26.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *