bucharest tech week 2021

SonyCenter.ro se relanseaza folosind o solutie Zitec

In multitudinea de magazine care isi prezinta oferta, produsele Sony continua sa fie un etalon in ceea ce priveste calitatea. Pentru cei interesati de produsele Sony si de servicii post-vanzare ireprosabile, SonyCenter.ro era deja o destinatie cunoscuta. Pentru a-si mentine aceasta pozitie cat si din  dorinta de a fi in pas cu dezvoltarea segmentului de comert online New Link a apelat la o solutie Zitec pentru realizarea noului magazine online SonyCenter.ro
Pe langa functionalitatile uzuale pentru un magazin virtual intr-o prezentare grafica atractiva in stil Sony, calitatea superioara a solutiei adoptate de New Link este data de o mai mare flexibilitate asupra administrarii site-ului, prin adaugarea de facilitati de editare a informatiilor din site. Administratorul sitului are posibilitatea de a gestiona mesajele promotionale interne (bannere) si de promovare via email (newslettere), printr-un sistem flexibil si usor de utilizat.
Modulul de gestiune mesaje promotionale permite editarea mesajelor promotionale, oferind in acelasi timp acces la statistici utile in ceea ce priveste eficienta mesajului.

Solutia implementata este bazata pe tehnologii Open Source (PHP, MySQL, Apache) adaptate cerintelor clientiului.

Colaborarea New Link cu Zitec pentru realizarea noului site SonyCenter.ro nu se opreste aici. New Link  va folosi platforma software si in lansarea altor magazine virtuale, proiectul fiind astfel unul deosebit de eficient.

Zitec este o companie romaneasca cu o experienta internationala de peste 4 ani in domeniul solutiilor software personalizate si unicul reprezentant Zend (The PHP Company) in Romania.

Bucuresti, 27.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *