metalshow

Trepte spre cer

Zecharia Sitchin
Editura Aldo Press

Review by Rudi

Volumul Trepte spre cer al lui Zecharia Sitchin, aparut la Editura Aldo Press, face parte din aceeasi serie cu A 12-a planeta, Razboiul zeilor cu oamenii Regatele pierdute.

Petrecand 40 de ani ca istoric si arheolog, autorul a reusit sa descopere Taramul Zeilor, sa descifreze unele vechi texte sumeriene si sa ne uimeasca si incante cu teorii si revelatii despre piramide, Sfinx sau alte monumente inca necunoscute deplin oamenilor. Dintotdeauna oamenii au fost dornici sa descifreze cate ceva din misterele Universului, ale vietii si mortii si… cate si mai cate.

„Adam si Eva aveau voie sa manance din orice fruct – cu exceptia celui al pomului cunoasterii. Dar, odata ce au facut-o, ispititi de sarpe, Dumnezeu a inceput sa fie preocupat de nemurirea lor“ (Zecharia Sitchin).

Se pare ca la inceput si noi, oamenii, am fost nemuritori, asemenea zeilor. Pe de alta parte stim despre multi zei care au devenit, voit sau nu, muritori. Tot asa cum se pare ca si noi, dupa moarte, ne inaltam la cer – adica devenim, poate, nemuritori. Oare gigantii din Antichitate au fost urmasi rezultati intre zei si pamanteni?

Daca vreti sa aflati cate ceva despre acestea, dar si despre multe alte enigme, trebuie sa cititi Trepte spre cerde Zecharia Sitchin.

„Dar misterele si secretele trecutului si viitorului i-au fost dezvaluite cand a ajuns «in miezul Pamantului».“

Descifrati alaturi de Zecharia Sitchin cateva din misterele inca neelucidate ale omenirii citind Trepte spre cer.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *