free download 78 travel guides written by experts

Trend Micro™ Internet Security 2009 si Trend Micro™ Internet Security Pro 2009,

disponibile si in Romania

Protecţia sporită şi ocuparea a mai puţine resurse hardware sunt atuurile noilor versiuni

Trend Micro™, unul dintre principalii producători mondiali de soluţii de securitate IT, lansează şi în România versiunea pentru 2009 a gamei de produse de securitate pentru consumatorii casnici.  Trend Micro™ Internet Security 2009 şi Trend Micro™ Internet Security Pro 2009 oferă protecţie sporită în faţa ameninţărilor online, utilizatorul beneficiind în acelaşi timp de un grad mult mai redus de ocupare a memoriei calculatorului şi de un timp de instalare mai mic.

“La versiunile din acest an, ne-am concentrat pe dezvoltarea de produse care oferă un grad mai ridicat de securitate împotriva furtului de date, dar care au un impact minim asupra resurselor computerului pe care sunt instalate. Clienţii vor constata cu surprindere că noile produse ocupă cu 40% mai puţină memorie şi pornesc într-un interval de timp cu 50% mai mic decât versiunile anterioare”, spune Carol Carpenter, vicepreşedinte de marketing, în cadrul diviziei Trend Micro de business pentru segmentul consumer. “Mai mult, cu ajutorul tehnologiei Trend Micro Smart Protection Network, noile aplicaţii oferă cea mai puternică protecţie în timp real împotriva ultimelor ameninţări de pe Internet”, explică Carol Carpenter.

Funcţii noi şi îmbunătăţiri:

– Home Network Security Management permite acum utilizatorilor să vadă şi să gestioneze de la distanţă alte computere din reţeaua de acasă prin intermediul unei interfeţe grafice prietenoase dar şi să blocheze accesarea reţelei, prin wireless, de către alte persoane neautorizate.
– Worry-Free™ Click oferă un nou nivel de protecţie prin scanarea linkurilor suspecte din email, website-uri sau din mesageria rapidă. Blocarea spamurilor a fost şi ea îmbunătăţită – indiferent de volum, mesajul nedorit este blocat fără a afecta performanţele computerului.
– acţiunile de control parental pot fi personalizate pentru fiecare copil al familiei. Mai mult, acum părinţii pot controla data şi intervalul de timp în care fiecărui copil îi este permis să intre pe Internet. Părinţii au, de asemenea, opţiunea de a specifica acele categorii de informaţii ce nu trebuie trimise de pe computerul de acasă (cum ar fi adresa, numere de telefon, parole etc).

 – Security Activity Dashboard oferă utilizatorilor o imagine succintă asupra activităţilor legate de securitatea IT ce au loc pe propriile calculatoare, sub forma unor grafice uşor de folosit şi de înţeles. Ştiind când şi cum pot fi atacate computerele lor, utilizatorii pot naviga pe Internet într-un mod mai sigur şi mai inteligent.
– Quick Scan face posibilă cautarea de ameninţări informatice în locurile în care este cel mai probabil ca acestea să se ascundă, într-un interval de timp mult mai redus decât în cazul unei scanări complete a sistemului. De asemenea, scanările şi actualizările se fac doar când este convenabil pentru utilizator. Spre exemplu, aplicaţia nu trimite mesaje de avertizare în timp ce utilizatorul urmăreşte un clip sau altă înregistrare video, când rulează o prezentate PowerPoint sau când se joacă pe computer.
– Pentru cei care vor să extindă securitatea şi către telefoanele inteligente, Trend Micro Internet Security Pro oferă protecţie pentru dispozitivele mobile împotriva viruşilor, mesajelor SMS spam, atacurilor malware, furtului de date şi împotriva întreruperii serviciilor de comunicaţii.

Suita de soluţii de securitate Trend Micro pentru consumatorii individuali are două componente: Trend Micro Internet Security şi Trend Micro Internet Security Pro. Trend Micro Internet Security Pro oferă în plus funcţii optimizate pentru obţinerea celor mai bune performanţe, atât în lucrul pe calculatorul de acasă cât şi pe laptop, de la distanţă, pentru online banking şi pentru cumpărături online. 

În România, suita de soluţii Trend Micro Internet Security este disponibilă prin GECAD NET, unic distribuitor pentru Trend Micro pe piaţa locală, dar şi prin reţeaua sa de peste 70 de parteneri din întreaga ţară. Preţul pentru Trend Micro Internet Security porneşte de la 19,89 euro / utilizator, iar pentru Trend Micro Internet Security Pro de la 24,32 euro / utilizator. O licenţă oferă protecţie pentru 3 utilizatori/computere.

Bucuresti, 20.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *