free download 78 travel guides written by experts

Transforma-l pe tatal tau intr-un star TV

– Disney Channel porneşte în căutarea unei voci masculine pentru un rol în filmul Disney Pixar “Povestea Jucariilor 3” –

– un tată sau tutore norocos va câştiga şansa de a dubla rolul “Soldăţelului Verde” în filmul care va avea premiera în această vară –

Compania Walt Disney porneşte o căutare naţională pe Disney Channel, pentru a-l transforma pe tatăl unui copil într-o vedetă în cadrul mult aşteptatului film produs de Disney Pixar, “Povestea Jucăriilor 3”, ce va avea premiera în cinematografe în lunile iunie-iulie. Tatăl sau tutorele de gen masculin al unui copil va deveni parte din istoria filmului în România, interpretând rolul secundar al personajului “Soldăţelul Verde”. Câştigătorul va fi ascultat în salile de cinema de milioane de spectatori din toată ţara. Totodată, norocosul va primi bilete VIP la film pentru a se asculta live la premiera filmului.

Până pe 28 martie, tot ce trebuie să facă copiii este să îşi înregistreze tatăl sau tutorele de gen masculin rostind o replică din film şi să o să o încarce pe website-ul www.disney.ro. Cei mai talentaţi concurenţi, împreună cu copiii care i-a inscris, vor fi invitaţi să participe la o audiţie într-un studio de dublaj din Bucureşti, în urma căreia Disney Channel va selecta câştigătorul final. Audiţia va fi înregistrată şi transmisă pe Disney Channel în perioada premergătoare premierei filmului.

Maciej Bral, Vicepreşedinte şi Manager General al Disney Channels, Europa Centrală şi de Est, Turcia, Grecia & Africa de Sud declară: “Toată lumea aşteaptă cu mare bucurie reîntoarcerea clasicelor filme ”Povestea Jucăriilor”, iar noi suntem foarte fericiţi că putem oferi unui copil oportunitatea de a-şi transforma tatal în vedetă, prin şansa unică de a interpreta un rol secundar în filmul “Povestea Jucăriilor 3” în România.

Creatorii îndrăgitelor filme “Povestea Jucăriilor” redeschid cutia cu jucării şi le readuc cinefililor lumea minunată a trupei favorite de personaje în “Povestea Jucăriilor 3”. Când Andy se pregăteşte să plece la facultate, Buzz, Woody şi restul prietenilor loiali de joc sunt preocupaţi cu privire la viitorul lor nesigur. În regia lui Lee Unkrich (co-regizor al “Povestea Jucăriilor 2” şi “În căutarea lui Nemo”), “Povestea Jucăriilor 3” este un nou film comic de aventuri în format Disney Digital 3D, ce aduce jucăriile într-o cameră plină de copilaşi nepotoliţi, care abia aşteaptă să-şi pună degeţelele lipicioase pe aceste jucării “noi”. Provocările se dezlănţuie în timp ce jucăriile încearcă să rămână împreună, asigurându-se că “nicio jucărie nu este lăsată în urmă.”

Pentru mai multe informaţii sau pentru a vă înscrie în concurs şi a încărca o înregistrare, vizitaţi www.disney.ro.

Bucuresti, 04.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *