free download 78 travel guides written by experts

AXIGEN ofera sincronizare cu telefoanele BlackBerry prin AstraSync

Gecad Technologies, producătorul soluţiilor profesionale de mesagerie electronică AXIGEN (//www.axigen.com), anunţă astăzi extinderea avantajelor tehnologice pentru utilizatorii de telefoane BlackBerry®, prin adăugarea de suport pentru aplicaţia AstraSync™ ce permite sincronizarea duală a e-mail-urilor, calendarului şi contactelor pe baza protocolului Exchange ActiveSync®.

Completând funcţionalităţile de Push E-mail şi Sincronizare PIM deja existente în AXIGEN, integrarea cu AstraSync™ dă posibilitatea celor care lucrează şi comunică de la distanţă să îşi sporească eficienţa prin accesul instantaneu la mesajele e-mail sau alte informaţii importante de pe telefonul lor BlackBerry®, printr-o interfaţă intuitivă, cu un design foarte prietenos şi opţiuni multiple de personalizare.

“Cu AstraSync™, utilizatorii AXIGEN pot să se bucure la maximum de potenţialul telefoanelor inteligente BlackBerry®, prin sincronizarea wireless cu serverul de e-mail şi prin accesarea rapidă a mesajelor, calendarului de afaceri şi contactelor sau a altor date personale, oricând şi oriunde s-ar afla. Aplicaţia este foarte uşor de instalat şi de configurat şi oferă protecţie pentru informaţiile confidenţiale, venind astfel în ajutorul companiilor ce doresc să fie mereu în pas cu ultimele tehnologii într-o lume atât de versatilă cum este cea a comunicaţiilor mobile”, spune John Davies, preşedinte şi CEO la MailSite Software, Inc., compania ce dezvoltă AstraSync™.

”Integrarea cu AstraSync™ ne întăreşte convingerea că AXIGEN Mail Server este soluţia perfectă pentru companiile de toate dimensiunile, dar mai ales pentru furnizorii de servicii (ISP) ce doresc să ofere clienţilor funcţionalităţi îmbunătăţite de sincronizare şi de acces la date pe telefoanele mobile. Fiabilitatea, securitatea şi raportul foarte bun preţ-calitate sunt câteva dintre elementele-cheie ce guvernează noile noastre oferte de mesagerie adresate celor care preferă echipamentele BlackBerry®”, spune Mihai Anghel, Sales Manager la Gecad Technologies/AXIGEN.

Pentru mai multe informaţii despre implementarea AXIGEN – AstraSync™, inclusiv funcţionalităţi, beneficii şi detalii de preţ, contactaţi echipa AXIGEN la adresa: info@axigen.com.

Una dintre soluţiile de mesagerie cele mai apreciate din lume, conform The Radicati Group, AXIGEN Mail Server se concentrează puternic pe îndeplinirea nevoilor de business ale companiilor de toate mărimile, fie direct, fie prin intermediul furnizorilor de servicii (ISP), pe modelul Software as a Service (SaaS). Câştigător al premiului de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria servere de comunicaţii, AXIGEN a devenit în ultimii ani soluţia de comunicare electronică preferată de către tot mai multe organizaţii şi furnizori de servicii web din întreaga lume.

Bucuresti, 04.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *