free download 78 travel guides written by experts

Trandafiri

Leila Meacham
Editura Litera

Aveam de mult nevoie sa citesc si o astfel de carte. Un roman care te aduce in viata unei familii intr-un moment in care totul se schimba printr-un simplu gest si care iti ofera apoi posibilitatea de a vedea cum reusesc cei implicati sa se descurce. O poveste de viata – poate ca drama i-ar spune daca s-ar face un film.

Trandafiri – numele unui album de familie in care sunt pastrate informatii cu privire la una dintre familiile fondatoare ale unui oras (si la povestea amuzanta a numelui).

O doamna in varsta, care afla ca are cancer in forma terminala, si care decide sa nu lase mostenire nepoatei ceea ce i s-ar fi cuvenit. Matusa considera ca alege bine pentru nepoata, ca ii da o sansa la viata, una pe care ea n-a avut-o.

Dar astfel va vedea nepoata lucrurile cand afla? Isi va schimba viziunea in timp? Si, mai important, ce va face acum cand tot ce credea sigur se destrama?

O poveste frumoasa, un roman captivant, un roman care ne poarta prin Texas, care ne aminteste de Pe aripile vantului putin, care are, desigur, si o poveste de dragoste (pe care, in felul ei, matusa incerca sa o impiedice). O saga – mai multe generatii, afaceri de familie, iubire, tradari, secrete – toate intr-un roman care va va placea. Daca ar fi sa utilizez un cuvant pentru a descrie cartea as spune: fina.

Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *