free download 78 travel guides written by experts

Training Intensiv & Certificare Internationala Knowledge Management Expert (KME)

Va pregatiti sau vizati o pozitie-cheie, intr-o companie sau organizatie de prestigiu, de tip Chief Learning Officer, Chief Knowledege Officer sau Certified Knowledge Manager?

Pe toti cei interesati in prezent sau potential de aceasta oportunitate profesionala de exceptie ii informam ca anii 2009-10 au condus si in Romania la afirmarea si punerea in valoare a unei noi filiere de formare / certificare internationala, extrem de inovatoare, in arta leadership-ului si administrarii afacerilor, solicitata in toate economiile performante din Europa si de pe mapamond. In cadrul programului gandit si implementat de Knowledge Management Institute (H.Q. Washington D.C.) – prin sucursala Romania (kminstitute.org, knomacons.ro) in parteneriat cu Fundatia EUROLINK – Casa Europei (HouseofEurope.ro si StructuralFunds.ro), s-a reusit deja formarea a 170  de specialisti si experti in Managementul Cunoasterii din cadrul unor importante companii si organizatii internationale si autohtone, grupate inclusiv in Comunitatea KM din Romania (a se vedea sectiunea “KM Community” de pe siteul StructuralFunds.ro sau grupul “Knowledge Management – Romania” de pe siteul Linkedin.com).

In noul an, se reia sub egida “SCOALA BANILOR EUROPENI” (pentru detalii vezi: Money Channel TV in emisiunea antreprenor.net), ciclul de sesiuni de training intensiv de 2 zile pentru initierea, instruirea si certificarea colaboratorilor-cheie in calificarea de Expert in Managementul Cunoasterii (KME) – pas premergator decisiv pentru obtinerea la nivel international a titlului de Certified Knowledge Manager.  

Pentru companii, reamintim ca Managementul Cunoasterii (KM) ofera avantaje cruciale majore: se reduc substantial costurile legate de asistenta acordata clientilor; echipa primeste mai repede informatiile de care are nevoie; se amelioreaza considerabil procesul de luare a deciziilor; se previn pierderile relative la proprietatea intelectuala acumulata in cadrul organizatiei/companiei; se evita reinventarea rotii si creste eficienta muncii prin blocarea repetarii inutile a unor operatiuni; se intaresc retelele externe de informare si comunicare in care este implicata organizatia/compania; scade timpul alocat si creste calitatea concreta a formarii profesionale a angajatilor; stocarea si utilizarea cunoasterii devin o  cheie catre succesul in afaceri prin furnizarea catre angajati, parteneri de afaceri si clienti a unui instrument de lucru performant.

Cu amabilul sprijin al partenerilor nostri – ACRAFE (Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene), Biblioteca Centrala Universitara si al revistei “Comunicatii Mobile”, sesiunea de training KME Expert va avea loc la  Bucuresti, in zilele de joi, 10 si vineri, 11 februarie 2011, intre orele 10.00-18.30. Modulele principale ale sesiunii de training sunt:

1. Managementul Cunoasterii (KM) si Fondurile Europene;

2. Continutul procesului managementului cunoasterii (KM);

3. Cei 10 pasi de implementare KM

4. Tehnologiile si infrastructura tehnologica a KM

5. Solutii-cheie IT&C oferite de KM; noile necesitati ale cunosterii

Special Guest Trainer: Dl. Octavian SERBAN, Certified Knowledge Manager,  Presedinte al Knowledge Management Institute – Romania / Knomacons, MBA la Georgetown University (USA) si in cadrul Business Management Program (Japan Productivity Centre).

Beneficii suplimentare oferite participantilor la sesiunea KM Expert: participare privilegiata la activitatile KMC (Comunitatea Knowledge Management Romania); discounturi de pana la 50% la evenimentele si reuniunile Platformei EU-RO Clearing Funds; reduceri pentru studentii interesati; Scrisoare de Recomandare catre angajatori potentiali pe plan intern sau international; cooptarea participantilor in cadrul echipelor de proiect; oferirea gratuita a doua pranzuri plus pauze de cafea.

Partenerii Media permanenti ai programului nostru sunt: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Telecom TV Romania, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – "EU-RO Clearing Funds".

Data limita de inscriere: 4 februarie 2011. Cei interesati pot consulta sectiunea dedicata evenimentului, precum si sectiunea KM Community-Romania din cadrul siteului www.StructuralFunds.ro, iar ulterior pot adresa solicitari de inscriere la tel./fax: 021.2304997 sau e-mail eurolink@b.astral.ro.

Bucuresti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *