free download 78 travel guides written by experts

Training 2N la ELKO Demo & Training Center

Înțelegerea și instalarea corespunzătoare a produselor este cea mai importantă parte a construirii unei soluții care să răspundă nevoilor clientului. În acest context, ELKO Romania a organizat astăzi, 8 martie 2018, seminarul dedicat prezentării produselor 2N, desfășurat în propriul Demo & Training Center.

În cadrul seminarului au fost prezentate produsele și soluțiile de telecomunicații din portofoliul 2N, intrate recent în portofoliul ELKO, precum și scenariile de utilizare și proiectele de succes ale acestora.

Compania 2N este un important dezvoltator de soluții de telecomunicații. Gama de produse include interfoane IP, soluții IP de control access, dispozitive audio IP, sisteme dedicate ascensoarelor și soluții M2M.

Training 2N la ELKO Demo & Training Center

La seminar au participat reprezentanți ai companiilor care au ca obiect de activitate instalarea, configurarea, administrarea și mentenanța soluțiilor de securitate, supraveghere și control acces, aceștia arătându-se interesați atât de instalarea practică a soluțiilor 2N, cât și de ansamblul de integrare a soluțiilor ELKO.

Soluţiile 2N sunt versatile şi pot fi folosite în numeroase scenarii; în cadrul seminarului au fost prezentate studii de caz de la implementările actuale realizate în școli, în domeniul industrial sau în domeniul public. Pentru domeniul public, soluțiile 2N se integrează în implementări Smart City alături de soluțiile CCTV.

Compania 2N a fost achiziţionată în anul 2016 de către Axis Communications, această preluare întârind poziţia de lider de piaţă în materie de video inferfoane IP. 2N este prezentă în 130 de ţări şi continuă să îşi extindă operaţiunile, parteneriatul lansat anul acesta cu ELKO Romania fiind unul dintre exemplele în acest sens.

ELKO Romania este un distribuitor cu o poziţionare unică în această regiune, misiunea companiei fiind aceea de a conecta expertiza și cunoştinţele partenerilor, putând fi astfel realizate integrări complexe şi eficiente, cu cele mai bune soluții posibile. Datorită nivelului tehnologic ridicat şi al flexibilităţii extinse, produsele companiei 2N se potrivesc perfect în această strategie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *