metalshow

Traian Basescu, invitat astazi la „Vorbeste liber!”

Preşedintele statului răspunde întrebărilor lui Sorin Avram în talk-show-ul de miercuri, 17 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Miercuri seară, Traian Băsescu dă curs invitaţiei jurnalistului Sorin Avram la o dezbatere liberă şi directă pe probleme de actualitate politică internă şi internaţională, într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!. Ediţia din 17 septembrie a emisiunii poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Informaţia lansată de către şeful statului potrivit căreia printre candidaţii la preşedinţie ar fi un ofiţer acoperit, cererea de suspendare formulată de preşedintele Senatului, problemele apărute la începutul noului an şcolar, precum şi planurile preşedintelui după încheierea mandatului sunt temele pe care Sorin Avram şi-a propus să le dezbată în întâlnirea cu Traian Băsescu.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Niţă, George Maior sau Klaus Iohannis.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 17.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *