free download 78 travel guides written by experts

Traficantul de umbre

Monica Ramirez
Editura Tritonic

Laurence-Jacques Fournier e un traficant. Isi face treaba bine, are o echipa antrenata si care se intelege perfect. Sybille e sora lui. Ea nu stie cu ce se ocupa fratele – dar il pretuieste intr-atat incat atunci cand ii este amenintata viata il impusca pe cel care face acest lucru. Ea ajunge la inchisoare de unde este insa recrutata (si i se insceneaza desigur moartea) de SATT. O agentie impotriva teroristilor – insa o agentie care este suprastatala. De fapt nici nu prea sunt dovezi ca exista.

Aveti impresia ca totul se rezuma la un clasic antrenament pentru ea si o misiune in care ea trebuie sa il impuste pe el si cu asta-basta, gata toata cartea? Ei bine, daca asa aveti impresia… e departe de adevar. Nici nu stiti ce aventuri le-a pregatit Monica Ramirez.

Da, cei doi se intalnesc. Culmea, chiar de la prima misiune a lui Sybille. Cum evolueaza insa intamplarile eu nu va povestesc.

Spun insa ca avem o carte cu o actiune cu un ritm alert, cu personaje care se dezvolta interesant, cu diverse conflicte si intamplari care va vor captiva.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *