metalshow

Toshiba adauga modulul Personal Video Recording si diagonale mari la seria de televizoare L24

· Personal Video Recording permite utilizatorilor să atașeze un HDD extern și să înregistreze toate programele preferate
· Media player-ul încorporat redă conținut de pe o gamă largă de surse, inclusiv USB și HDD
· O serie de opțiuni de conectare, ce include două porturi HDMI®, un port USB și intrare PC

Toshiba Europe GmbH anunțã astãzi lansarea a douã noi diagonale pentru seria de televizoare L24. Disponibile în 102 cm (40”) și 127 cm (50”), cele douã modele noi extind seria L24 ce livreazã calitate Full HD a imaginii și caracteristici multimedia convenabile, la prețuri accesibile. Cu Personal Video Recording1 (PVR) încorporat la noile modele, utilizatorii vor avea șansa de a nu mai rata nicio emisiune preferatã. În combinație cu media player-ul încorporat la seria L24 și o serie de opțiuni de conectare, noile modele reprezintã o soluție de vizionare pe ecran mare, pentru orice încãpere.

Nu rata niciodatã nimic

Personal Video Recording permite utilizatorilor sã programeze înregistrarea programelor preferate și sã vizioneze orice și oricând doresc. Aceasta înseamnã cã utilizatorii nu mai sunt restricționați de limitãrile de program și pot lipsi din fața televizorului în timpul unui meci important sau a ultimului episod din serialul favorit, urmând sã le urmãreascã atunci când își doresc. PVR1 salveazã înregistrãrile direct pe un disk drive extern (HDD/USB stick), fiind astfel soluția idealã pentru alcãtuirea unei librãrii cu conținut media, gata de a fi urmãritã în orice moment.

Apasă Play

Cu media player-ul încorporat, seria L24 poate fi utilizatã pentru mai mult decât vizionarea de conținut TV programat. Interfața prietenoasã a player-ului faciliteazã vizionarea filmelor și a programelor TV salvate sau a fotografiilor și clipurilor video, împreunã cu întreaga familie, direct pe marele ecran. Telespectatorii pot conecta pur și simplu un stick USB sau alt dispozitiv de stocare portabil și sã redea conținut așa cum își doresc.

Conectivitatã la îndemânã

Seria L24 Series oferã o serie de opțiuni de conectare. Cele douã porturi HDMI® fac posibilã conectarea ușoarã a consolelor de jocuri și a player-elor Blu-rayTM pentru a lãrgi opțiunile de divertisment prin intermediul ecranului mare. Cablul pentru intrarea PC permite utilizatorilor sã vizualizeze conținutul de pe calculator, pe un ecran mai mare sau sã vizioneze conținut online împreunã cu prietenii.

Prin proiectarea unificatã Toshiba, noile modele L24 completeazã, de asemenea, și alte produse Toshiba, potrivindu-se perfect în orice mediu de viațã modern.

Noile modele L24 sunt disponibile în Europa începând cu al patrulea trimestru al anului 2014.

Seria Toshiba L24 cu diagonale mari:
· Rezoluție: Full HD 1920 x 1080p LED TV
· AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
· Personal Video Recording1 (PVR)
· Redare USB/HDD
· Conectivitate: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC input, 1 x RGB
· Audio: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
· Tuners: DVB-T/-T2 /-C, analog2
· Diagonale: 102cm (40”) și 127 cm (50”)

1 Televizorul salvează înregistrările pe un hard drive USB ce se achiziționează separat.
2 DVB-T2 pot să nu fie complet suportate în anumite țări și sunt disponibile în funcție de fiecare model. Ca rezultat, unele programe/funcționalități pot fi indisponibile.

Bucuresti, 04.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *