free download 78 travel guides written by experts

Tornado Sistems ofera PC-uri beneficiarilor Programului Euro 200

Tornado Sistems participă şi în acest an la Programul Euro 200,
beneficiarii programului guvernamental putând achiziţiona calculatoare personale, pe baza cupoanelor emise, de la orice partener din reţeaua de parteneri Tornado Sistems.

Compania vine în sprijinul elevilor şi studenţilor beneficiari ai ajutorului financiar acordat de guvern, cu o ofertă variată, pregătind configuraţii pentru mai multe variante de sisteme, ce includ componente de cea mai bună calitate, menite să le asigure protecţia investiţiei.

Cele două sisteme care se încadrează în valoarea cuponului au configuraţii care depăşesc performanţele minime obligatorii prevăzute prin legea ce reglementează programul Euro 200. Acestea includ procesoare AMD SempronTM 3000+ Skt AM2/Intel Celeron 331, plăci de bază Asus M2TV-VM/Asus VIA P4M890, memorie DDR2 256 Mb, hard-disk de 80 Gb, unitate optică DVD-Rom Sata, sistem de operare Linux, carcasă, tastatură multimedia şi mouse. În plus, la achiziţionarea oricărui sistem, elevii şi studenţii vor beneficia de cadouri consistente, MP3 playere şi imprimante inkjet, în funcţie de configuraţia aleasă, precum şi de discount-uri la multifuncţionale, memorii, boxe şi monitoare. Pentru cei care doresc o configuraţie mai complexă, partenerii Tornado oferă variantele Smart şi Smart Vis cu Vista Home Basic preinstalat,la preţuri promoţionale. De asemenea, toate echipamentele beneficiază de o garanţie de 2 ani.

“În fiecare an încercăm să implicăm în acest program cât mai mulţi dintre furnizorii noştri, astfel încât să putem oferi sisteme performante, la preţuri speciale. Credem că “Euro 200” este o iniţiativă binevenită, de aceea ne bucurăm să participăm la acest program social, ce vine în sprijinul creşterii nivelului de instruire al tinerilor din familii cu posibilităţi financiare limitate””, declară John Cuşa, Director Executiv Tornado Sistems.

Anul trecut Tornado Sistems a vândut 24 de mii de sisteme, ce reprezintă 5% din total piaţă desktop şi circa 6% din piaţa desktop-uri asamblate.
Tornado Sistems a înregistrat o evoluţie ascendentă la nivel de grup, materializată prin creşteri de 30%, de la an la an. În 2006, compania a obţinut o cifră de afaceri de 132 milioane de dolari, fiind în acest moment lider pe piaţa de distribuţie IT&C din România.

Bucuresti, 28.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *