bucharest tech week 2021

Top vânzări editura Corint – Bookfest 2017

Duminică seara, GRUPUL EDITORIAL CORINT a încheiat participarea la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2017, ediția a XII-a. Au fost cinci zile marcate de noi apariții de carte, ateliere și activități interactive pentru cei mici, precum și evenimente de premiere pentru participanții la concursurile organizate de grupul editorial.

Vizitatorii standului GRUPULUI EDITORIAL CORINT s-au bucurat de ultimele noutăți, reduceri avantajoase și cărți cu prețuri de 5 și 10 lei, stabilind un nou record al vânzărilor, ce au crescut cu 24% față de anul precedent.
corintPe primul loc în rândul iubitorilor de cultură se află Cronicile lui Magnus Bane, apărut în colecția Leda Edge, un volum de povești și aventuri dedicat celebrului vrăjitor cunoscut din seria Instrumente Mortale de Cassandra Clare. Fanii au avut surpriza și oportunitatea de a-și face poze alături de personaj la standul GRUPULUI EDITORIAL CORINT,

Al doilea loc este ocupat de Felix, asta-i culmea! de Răzvan Franco Nițoi, primul roman grafic 100% românesc: un volum amuzant și un ghid de farse de neratat, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Pe locul trei se află Martha Bibescu şi vocile Europei. Corespondență și dosar CNSAS 1941-1945, volum coordonat de Alina Pavelescu și ultima apariție în colecția Istorie cu blazon, coordonată de istoricul Filip-Lucian Iorga.

Următoarele cărți din topul vânzărilor sunt:
4. Conversații cu Molotov. În cercul puterii comuniste de Feliks Ciuev și Viaceslav Molotov.
5. Ion Rațiu – Jurnal. Volumul 1. Primul tiraj a fost epuizat sâmbătă, imediat după lansarea oficială.
6. Cele 13 motive de Jay Asher.
7. Istoria terorismului de la asirieni la jihadişti de Randall D. Law.
8. Vânătorii de comori 4: Primejdii în vârful lumii de James Patterson și Chris Grabenstein.
9. Niculae Filipescu: Însemnări (1914-1916) de Nicolae Polizu-Micșunești.
10. Din istoria familiei Ghika. Contribuții de istorie culturală de Mihai Sorin Rădulescu.

GRUPUL EDITORIAL CORINT le mulţumeşte cititorilor că i-au fost alături într-un număr atât de mare şi la această ediţie a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2017!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *