free download 78 travel guides written by experts

Top Deals – traieste experienta reducerilor in fiecare zi

Este momentul să nu mai urmăreşti perioadele cu discount. Dacă vrei să ajungi la un salon de înfrumuseţare, dar este prea scump, dacă vrei să iei masa în oraş la un restaurant de lux alături de cel drag, dar ştii că ar însemna jumătate din bugetul tău pe o lună, atunci a apărut soluţia tuturor acestor probleme. Accesează site-ul www.topdeals.ro, ghidul tău online şi vei fi în sezonul reducerilor tot timpul anului.

Top Deals găseşte zilnic pentru tine oferte uimitoare cu discount-uri de până la 90% pentru restaurante locale, baruri, cluburi, saloane de înfrumuseţare, centre spa, teatre, cinematografe, concerte şi multe alte produse şi servicii. Pentru a avea acces la toate aceste oferte cu discount trebuie să îţi faci un cont accesând site-ul www.topdeals.ro, să te înscrii şi să ne dai acceptul tău să primeşti oferte în fiecare zi. În fiecare zi, Top Deal îţi va trimite în căsuţa de email pe care tu o indici cea mai relevantă şi mai bună ofertă pentru ziua respectivă. Dacă îţi place oferta Top Deals şi doreşti să beneficiezi de ea, o poţi achiziţiona direct de pe site – www.topdeals.ro – plătind-o cu cardul sau poţi transfera contravaloarea ofertei în contul nostru.

“Top Deals este site-ul unde poţi găsi cele mai bune deal-uri negociate de consultanţii noştri în beneficiul clienţilor. Este ghidul tău de care ai nevoie în fiecare zi pentru a fi în temă cu cele mai bune oferte din oraş. În spatele acestor oferte nu se află costuri sau comisioane ascunse, ci este preţul real pe care o persoană trebuie să îl achite, urmând să se bucure de serviciile sau produsele cumpărate. Ne bucurăm că într-o perioadă scurtă de timp, oamenii au înţeles acest business şi mai ales au căpătat încredere în acest tip de oferte, unii devenind cumpărătorii noştri fideli în fiecare zi, căutând şi achiziţionând servicii şi produse de la Top Deals. Apoi ne sună şi ne mulţumesc pentru experienţa pe care au trăit-o”, a declarat Luciana Zamfirescu, Managing Partner.

Mai trebuie ştiut că după ce s-a achiziţionat oferta, se plăteşte cu cardul pe site, apoi se primeşte, chiar în aceeaşi zi, voucherul personalizat pe email. Acesta conţine numele cumpărătorului şi un cod unic. Vocherul trebuie printat şi arătat în momentul în care te prezinţi la partenerul Top Deals.

În ultima lună, clienţii TopDeals.ro au economisit peste 80.000 euro.

O altă noutate, Top Deals fiind primul jucător pe acest segment care a abordat aceasta strategie este aceea că ofertele sunt valabile pe site timp de 3-4 zile, nu doar 24 de ore.

TopDeals.ro este ghidul oraşului tău. Profită şi beneficiază acum de ofertele partenerilor noştri la super-preţuri. Nu rişti, doar câştigi!

Te aşteptăm!

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *