free download 78 travel guides written by experts

Țiriac Auto: cele mai dorite automobile, premiere naționale și modele istorice din Țiriac Collection, la Salonul Auto Moto

•    În premiera, vizitatorii vor putea vedea noua versiune a modelului de succes Mercedes-Benz GLA
   Pasionații de automobile se vor bucura și de o zonă specială de istorie auto, ce include șase modele apreciate din cadrul Țiriac Collection

Țiriac Auto prezintă publicului cele mai apreciate modele din gama curentă, o premieră națională și exemplare ce au marcat istoria automobilului, parte din Țiriac Collection, la ediția din acest an a Salonului Auto Moto (SAM), ce se derulează în perioada 3-7 mai, in Piața Constituției.

Țiriac Auto pregătește publicului prezența surpriză a unor modele apreciate din cadrul Țiriac Collection, într-o zona specială, dedicată mașinilor ce au făcut istorie. Astfel, vizitatorii vor putea vedea modele precum Mercedes-Benz 190 SL Roadster, Jaguar XK 150 Roadster, Ford Thunderbird, Ford Model T, MG și Chrysler 70 Series Voiturette.

tiriac-auto1029_079
La standul Țiriac Auto, marca Ford va fi reprezentată de modelele Mustang, Focus, Fiesta, Fiesta ST, Mondeo, Mondeo Vignale, Kuga, Ka+, Ecosport și Custom Combi.

Zona Hyundai din incinta Țiriac Auto va găzdui o selecție atractivă de automobile, precum i10, i20, i30, i40, Elantra, Tucson și Santa Fe.

Vizitatorii salonului pot vedea și modelele Jaguar XE, XF, F-Pace și F-Type Coupe, alături de gama Land Rover, ce include Discovery, Discovery Sport, Evoque, Evoque Convertible, Range Rover și Range Rover Sport.

Zona Mercedes-Benz va include automobilele Clasa A, Clasa E, Clasa G, GLC, GLE și, in premieră, noua versiune GLA va fi expusă vizitatorilor. De asemenea, vor fi expuse și modelele V Class, alături de Vito.

În aria Mitsubishi Motors, publicul are la dispoziție modelele ASX, Lancer, L200, Outlander si Pajero.

Pentru vizitatorii SAM, Țiriac Auto a pregătit o serie de promoții unice pentru automobilele noi și rulate, precum și accesorii, alături de servicii personalizate. În plus, Țiriac Auto invită vizitatorii SAM să beneficieze și de promoții la service, pachete de revizii la prețuri atractive, avantaje sporite pentru clienți și finanțări atractive, alături de pachete special construite pentru publicul acestui eveniment.

În zona de accesorii, Țiriac Auto pune la dispoziția vizitatorilor o gamă variată de produse, precum: kit-uri de bare transversale, portbagaje auto, suporturi pentru biciclete, biciclete, caiace, plăci de surf, lăzi frigorifice auto dar și accesorii din colecția de brand a mărcilor reprezentate. Toate acestea vor avea prețuri speciale, pe întreaga perioadă a salonului.

Pasionații de automobile pot vedea și o gamă atractivă de automobile rulate, ce reprezintă mărci auto de tradiție, disponibile la prețuri speciale, alături de servicii dedicate, pe întreaga durată a Salonului Auto Moto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *