free download 78 travel guides written by experts

Timp înjumătățit, îngrijire dublă cu noua tehnologie AquaTech® de la Beko

  • reducerea timpului de spălare cu până la 50%
  • îngrijire cu până la 50% mai delicată a țesăturilor
  • durată mai mică de 2 ore a tuturor programelor

Întotdeauna în căutarea unor noi modalități de a îmbunătăți stilul de viață al consumatorilor, Beko, lider al pieței europene de electrocasnice, prezintă tehnologia inovatoare AquaTech®, care înjumătățește timpul de spălare și oferă îngrijire dublă țesăturilor.

Beko AquaTech® este o tehnologie de spălare care înlocuiește mișcarea tamburului cu puterea apei, fără a afecta performanțele de spălare. Această nouă tehnologie amestecă în prealabil apa și detergentul pentru a-l pulveriza pe țesătură înainte de curățare și reduce numărul mișcărilor tamburului din timpul spălării. Astfel, un ciclu de spălare este mai eficient și mai rapid cu până la 50% față de programele obișnuite, oferind o îngrijire delicată hainelor.

Toate inovațiile Beko sunt proiectate pentru a contribui la ușurarea vieții consumatorilor, dar și la ocrotirea mediului înconjurător prin reducerea consumului de apă și de energie. Mai mult decât atât, mașinile de spălat rufe Beko AquaTech® (hyperlink către landing page) oferă programe mai inteligente și mai scurte, economisind timp, o resursă extrem de prețioasă pentru toți cei care aspiră la un echilibru între viața profesională și cea personală.

AQUAtech by Beko

“Modul și ritmul de viață al consumatorilor se schimbă în permanență, iar majoritatea preferă programele rapide pentru a câștiga cât mai mult timp. În egală măsură, însă, nu vor să facă niciun fel de compromis în ceea ce privește calitatea, tehnologia sau designul. De aceea venim în întâmpinarea acestora cu soluții inteligente, gândite pentru a le aduce un plus de confort și de calitate în viața de zi cu zi, folosindu-ne de capabilitățile noastre de cercetare pentru a dezvolta tehnologii cu o aplicabilitate dincolo de așteptări”, a declarat Gabriel Eremia, Marketing & Product Management Director Arctic.

Gama AquaTech® conține și mașini de spălat rufe produse la fabrica de la Ulmi din județul Dâmbovița, singura unitate de producție Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa. Inaugurată în 2019, fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în urma unei investiții de 150 de milioane de euro, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la reducerea impactului asupra mediului. Unitatea de producție de la Ulmi este singura unitate de producție din România care deține certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *