free download 78 travel guides written by experts

România a fost aleasă ca următoarea piață pentru lansarea inițială a jocului Otherworld Heroes, de tip MMO pentru telefonul mobil

Stockholm. Grupul suedez Bublar trece la următoare etapă din lansarea inițială a Otherworld Heroes MMORPG, alegând România ca următoare piață. Rezultatul campaniei pentru privind utilizatorii care achiziționează pentru prima dată produsul a indicat un potențial ridicat, iar jocul a obținut prestigiosul premiu Auggie în Silicon Valley, în luna mai.

Otherworld Heroes este un joc online, avansat din punct de vedere tehnologic, în care pozițiile GPS ale jucătorilor sunt dezvăluite celorlalți jucători în timp real și afișate pe harta mobilă creativă unde lumea întreagă este spațiul de joacă. În timpul verii, jocul a fost lansat ca test având ca prime piețe Suedia, Polonia și Indonezia.

„Ne bucurăm să trecem la etapa următoare din planul nostru de lansare inițială, adăugând România în cadrul bazei noastre de testare. Există un interes major pentru jocurile pe telefonul mobil în România, țară pe care o vedem ca pe o piață interesantă. Feedback-ul pe care îl primim de la jucătorii entuziaști, alături de datele pe care le colectăm acum, în urma lansărilor ca test, au o importanță crucială în pregătirea jocului pentru lansarea de amploare pe piețele majore”, a declarat Wictor Hattenbach, Directorul Studioului de jocuri la Game Studio de la Bublar.

Otherworld Heroes Auggie Award

Rezultatele campaniei privind utilizatorii care achiziționează pentru prima dată produsul au fost evaluate ținând cont de baza de utilizatori din Suedia. Cele mai noi statistici confirmă datele colectate în timpul testărilor beta, demonstrând un potențial ridicat; Ziua de păstrare 1: 37,7%, Ziua 7: 17,0% și Ziua 28: 6,6%, în comparație cu standardul din industrie, pentru cele mai bune jocuri din categoria jocurilor de rol pentru telefon, care este pentru ziua 1: 35%, Ziua 7: 11% și Ziua 28: 4%. Alte țări din Asia și Europa urmează să fie adăugate progresiv.

Jucătorii au posibilitatea de a lucra, în mod individual sau împreună, pentru a rezolva misiuni, a se lupta cu inamici și a acumula resurse pentru a avansa în diferitele dimensiuni pe care le oferă jocul. Lansarea inițială are loc în faze diferite pe platforme iOS și Android, axându-se pe testarea, evaluarea și îmbunătățirea tehnologiei, experiența ludică și monetizarea pentru lansarea comercială.

Otherworld Heroes Blue ver3

Jocul poate fi descărcat de pe App Store sau Google Play:
https://apps.apple.com/se/app/otherworld-heroes/id1348663985
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bublar.mercury.

Mai multe informații pe: https://otherworldheroes.com/.

Otherworld Heroes a câștigat premiul Auggie 2020 la începutul acestui an. Vizionați clipul video aici:

Otherworld Heroes (auggie version) from Bublar Group AB on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *