free download 78 travel guides written by experts

Tia si Tamera: aceleasi surori, in alt decor, confruntandu-se cu noi provocari

Numai la Style urmăriți noile episoade din TIA AND TAMERA, sezonul 2

Premiera: miercuri, 7 noiembrie, la ora 21:15

Gemenele Tia și Tamera Mowry au devenit celebre în 1994, datorită rolurilor din serialul de comedie de mare succes "Sister, Sister". Acum, când se gândesc la căsătorie și copii, surorile gemene încearcă să păstreze un echilibru între viața profesională și cea personală și să petreacă și ceva timp împreună.

După un sezon care s-a bucurat de un real succes, reality show-ul Tia and Tamera revine pe micul ecran, pentru al doilea sezon, miercuri, 7 noiembrie, ora 21:15, la Style. În noua serie, Tia şi Tamera Mowry ajung la New York, unde Tamera se străduieşte să prezinte o imagine mai matură în faţa editorilor de reviste de modă. Pe de altă parte, Tia se vede obligată să reevalueze echilibrul dintre viaţa ei profesională şi cea personală.

Telespectatorii vor avea ocazia să afle o mulţime de amănunte despre așteptările din showbiz-ul american, dedesubturile unui show de televiziune şi viaţa privată a surorilor, urmărind-o pe Tamera în plină evoluţie profesională şi pe Tia – care se vede obligată să înveţe ce înseamnă compromisurile.

Tia încearcă să se împartă între carieră şi meseria de mamă, dar împrejurările o determină să se concentreze mai mult pe latura profesională. Totul pare că funcţionează, până când Tia ratează clipa în care fiul ei, Cree, încearcă să facă primii pași.

Rămâne de văzut dacă cele două surori vor rămâne fidele pricipiilor lor sau se vor lăsa influenţate de întâmplările din noua lor viaţă. Cum vor reuşi să gestioneze dorinţa lor de reuşită în carieră şi nevoia de echilibru emoţional?

Nu pierdeţi al doilea sezon al show-ului săptămânal Tia and Tamera, care debutează miercuri, 7 noiembrie, la ora 21:15, numai la Style. Show-ul şi va fi difuzat în fiecare miercuri, la aceeaşi oră.

Bucuresti, 16.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *