free download 78 travel guides written by experts

Theo Rose ne aduce “Iarna in doi”

Theo Rose ne aduce Theo Rose ne aduce spiritul sarbatorilor mai devreme prin piesa "Iarna in doi". Artista a ales, astfel sa ne faca un cadou muzical dedicat tuturor celor care asteapta sarbatorile de iarna cu nerabdare si, in special, indragostitilor.

Cel mai frumos mod in care putem petrece sarbatorile de iarna este langa persoana iubita, impartasind sentimente si sperante frumoase.

Piesa este produsa de Mixton Music in colaborare cu Roton Music si a fost compusa de Catalin Dascalu, iar regia videoclipului este semnata de Catalin Iacob.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din noul val. La doar 18 ani impliniti anul acesta si sarbatorit alaturi de toti fanii prin YouTube streaming, marcand o premiera in Romania, artista are in palmares piese care s-au bucurat de numeroase reactii pozitive, au inregistrat milioane de vizualizari si s-au bucurat de succes, cum ar fi "Pe bune", "Te quiero" sau "Awella".

Muzica: Catalin Dumitru Dascalu. Text: Catalin Dumitru Dascalu. Orchestratie: Catalin Dumitru Dascalu, Vlad – Mihai Coman. Editori: Roton Music Publishing © & (P) 2015 ROTON MUSIC & MIXTON MUSIC

Bucuresti, 03.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *