metalshow

the Syndicate comunica reduceri de pret la acoperisurile Bramac

Iarna s-a terminat si a lasat in urma ei acoperisuri solicitate de vreme care trebuie inlocuite.

Primavara da startul sezonului de constructii si punerii de acoperisuri pe casele noi – in acest caz, asa cum trebuie, chiar de la inceput cu Bramac.
the Syndicate si Bramac iti recomanda sa incepi primavara cu ceva care sa dureze toata viata si anume cu un acoperis de calitate Bramac pentru casa ta si iti dau un motiv in plus pentru alegere: pana la 30% reducere la tiglele 1/1 Bramac, in perioada 15 martie – 30 aprilie 2010.

Inceputurile sunt importante in viata, iar de modul in care le faci depinde confortul si siguranta vietii tale si a familiei tale de acum inainte, sub noul acoperis.

Bramac este prezent pe piata romaneasca de mai bine de 15 ani, precum si in alte tari ca Austria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herzegovina.

In septembrie 2004 Bramac a inaugurat la Sibiu prima fabrica din Romania destinata productiei de tigle si sisteme complete de accesorii la standardele internationale Bramac. Intregul proces de productie respecta normele in vigoare de protectie a mediului inconjurator.

the Syndicate este o agentie full service de publicitate care ofera servicii integrate de comunicare: strategie, creatie, trade marketing, merchandising, direct marketing,  campanii online si evenimente.

Printre clientii the Syndicate se numara: Banca Romaneasca, Best Value, Unilever Foodsolutions, Green Panel, Wienerberger, Garrone, Terminal 1 Travel.

Bucuresti, 23.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *