f64.ro%20

The Public Advisors – voluntarul de PR pentru INSPIRED Concurs de Idei

The Public Advisors se alătura echipei de voluntari a concursului de idei Inspired și gestionează comunicarea celei de-a șasea ediții a celei mai importante platforme de lansare pentru tinerii creativi din România.

Identificându-se cu misiunea Inspired, The Public Advisors va dezvolta și implementa în acest an strategia de comunicare pentru concurs. Campania realizată pro bono de către The Public Advisors ia în considerare insight-uri specifice unui astfel de eveniment, precum și caracteristici ale celor două categorii de public țintă vizate: mass media și tinerii participanți. Activitățile agenției vor cuprinde atât înscrierile și selecția, cât și gala Inspired și o perioadă post evenimente. Printre acestea, se numără comunicarea online prin intermediul celor mai active social media, serviciile de media relations, precum și organizarea evenimentelor pentru presă. În plus, parteneriatele media sunt o componentă importantă a mixului de comunicare.

“Suntem bucuroși să fim alături de oameni curajoși, dornici să faca lucrurile să se miște. Este un concurs extrem de important pentru tinerii români, un educator al pieței și ne-am dat toată silința să concepem strategia de comunicare adecvată. Am optat pentru un mix al tacticilor de PR clasic și social media, care să asigure o vizibilitate crescută în cât mai multe medii, totul pentru a crește awareness-ul concursului și engagement-ul tinerilor talentați”, a declarat Raluca Mihălăchioiu, General Manager The Public Advisors.

Aflat la a 6-a ediție, Inspired Concurs de Idei se bucură și în acest an de know-how-ul unui juriu cu o bogată expertiză în industriile creative și își propune să descopere talente al căror potențial va fi fructificat prin colaborări cu nume importante din industria repectivă.

“The Public Advisors sunt o echipă de oameni creativi, puși pe treabă, cu experiență relevantă. Este exact ceea ce avem nevoie pentru a oferi un standard profesional în comunicarea Inspired. Am încredere că această colaborare este un pas înainte și demonstrează cât de mult am crescut în ultimii ani.“, a spus Postumia Martin, Project Manager Inspired.

Echipa The Public Advisors care se va ocupa de comunicarea Inspired este formată din Sorana Ioniță – Senior Public Advisor și Florina Natu – Public Advisor.

Bucuresti, 25.09.2012

{mosloadposition user9}

f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################