Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

The Public Advisors este agenția de comunicare a grupului DENT ESTET

Grupul de clinici DENT ESTET a ales compania de consultanță în comunicare și relații publice, The Public Advisors, pentru a gestiona activitățile de comunicare corporate și de servicii.

„Încrederea pe care pacienții ne-o acordă cu fiecare vizită în clinicile DENT ESTET reprezintă forța și energia de care avem nevoie pentru a oferi servicii de calitate din poziția de lider în medicina dentară din România. Continuăm să ne dezvoltăm, atât prin servicii performante și inovatoare, cât și prin extinderea rețelei de clinici la nivel național. În acest context, ne-am dorit un partener de încredere, iar echipa The Public Advisors s-a diferențiat prin capacitatea de înțelegere a businessului”, a declarat dr. Oana Taban, CEO & Founder DENT ESTET.

Oana Taban, Dent Estet

Din poziția de agenție de comunicare a grupului, The Public Advisors va susține dezvoltarea și implementarea unor acțiuni care vizează consolidarea poziției de lider incontestabil al pieței de servicii medicale stomatologice pentru brandul DENT ESTET. Astfel, va gestiona relația cu stakeholderi relevanți, mass-media, comunități de business, pacienți și manageri HR.

„Suntem încântați să colaborăm din nou cu DENT ESTET, cu planuri pe o perioadă lungă de timp. DENT ESTET este un brand ce reunește toate caracteristicile unui adevărat lider, reușește, inspiră, educă, este vizionar, și ne bucurăm că avem ocazia să comunicăm povestea unui business românesc de succes”, au declarat Raluca Mihălăchioiu și Simona Dan, Founders & Managing Partners The Public Advisors.

Fondat în urmă cu 19 ani, grupul de clinici DENT ESTET este lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România și cel mai mare operator de servicii stomatologice din țară, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și din punct de vedere al numărului de unități. Peste 75.000 de pacienți au trecut de-a lungul timpului pragul clinicilor pe care grupul le deține în București și Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *