free download 78 travel guides written by experts

The Motans Anniversary Tour – 50% din bilete vândute în primele 2 săptămâni

Anul 2020 începe în forță pentru The Motans. Turneul aniversar care sărbătorește 3 ani de activitate muzicală va ajunge în 10 orașe din România: Pitești (6 februarie), Ploiești (7 februarie), Galați (9 februarie), Bacău (27 februarie), Iași (28 februarie), Brașov (12 martie) și Craiova(13 martie), Sibiu (martie), Timisoara (martie), Constanta (martie).

50% din bilete s-au epuizat în primele 2 săptămâni de la punerea lor în vânzare.

„Anul 2019 a început sub acordurile piesei„ Înainte să ne fi născut”și cu foarte multă muncă, concerte, pregătiri, repetiții, iar repetiții… Înainte să se topească zăpada a apărut și piesa „Invitat”. Primăvara a adus cu ea două colaborări foarte frumoase, cu Delia și cu Irina Rimes, două piese pe care voi le-ați primit cu sufletul deschis.

Vara a început în forță cu cel mai mare eveniment al nostru de până acum – The Motans Grand Concert de la Arenele Romane, concertul pentru care ne-am pregătit intens în prima jumătate a anului 2019. Vara a continuat așa cum a și început – cu forță și cu toată viteza înainte, pe „Valuri Mari”. În toamnă am lansat un proiect de suflet, pentru care ne-am pregătit mult și care mă bucur mult că o să aibă continuitate și în 2020 – Bursa The Motans.

afis The Motans Anniversary Tour

La finalul lunii octombrie a fost lansată piesa „Bine Indispus” și deși mă gândeam să mai lansăm ceva până la sfârșitul anului, am decis ca anul 2020 să fie unul plin de surprize muzicale. Prefer să vă surprind, cât mai plăcut sper eu, fără să zic prea multe dinainte. Ce o să vă spun totuși este că 2020 aduce cu el al doilea album The Motans. Poate chiar și al treilea, cine știe…

În prima parte a anului, după cum poate știți deja, venim să ne vedem cu voi în cadrul unui turneu aniversar, am împlinit trei ani, yey! 🙂 Urmează multe lucruri frumoase de care sper să ne bucurăm cu toții împreună. Vă mulțumesc din inimă pentru toată dragostea și susținerea voastră! 2020, bring it on! #wearethemotansfam” declară The Motans.

The Motans a câștigat 3 premii în cadrul The Artist Awards: Youtube Award, Best song (Poem feat. Irina Rimes) și Best Collaboration (Poem feat. Irina Rimes). Piesa „POEM” a strâns peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 1 în cadrul Summer Chart Media Forest.

The Motans a reușit, de-a lungul timpului, să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, dar și prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe unice de fiecare dată.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro/bilete-motan/. Partenerul turneului „The Motans – Anniversary Tour” este Kiss FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *