free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel “Meets the Press” The Money Channel te invita sa “Meet the Press”

The Money Channel te invita sa “Meet the Press” in cea mai noua emisiune live a canalului de business.

Postul de televiziune va aduce "la intalnirea cu publicul" jurnalisti din intreaga piata, intr-o emisiune care analizeaza cele mai importante evenimente de business ale saptamanii si previzioneaza evenimentele saptamanii urmatoare.
"Meet the press" inchide o saptamana de business si o deschide pe urmatoarea. Cei mai cunoscuti driveri ai The Money Channel, Dan Apostol, Radu Soviani si Dan Suciu, vor lansa pe rand provocarea pentru colegii lor din presa pentru a comenta cele mai importante evenimente ale saptamanii care s-a incheiat. “Este un demers pe care il lansam impreuna cu colegii de divizie de la Business Standard si Money Express, dar si de la Cotidianul. Retrospectiva ultimelor sapte zile si previziunile pentru urmatoarele sapte ies pe piata duminica seara cand oamenii din target-ul nostru lasa in urma un weekend de relaxare si reintra in starea activa, de business, de munca. Pe de alta parte criza din ultima perioada a afectat interesul intregii societati si sunt convins ca o asemenea emisiune va fi mai eficienta decat toate talk-show-urile politice de pe piata. Va fi un format de succes si un demers util. Pe masura ce proiectul se va dezvolta avem de gand sa transmitem emisiunea chiar din redactiile principalelor ziare care vor raspunde provocarii The Money Cahnnel, doar se numeste “Meet the Press”. Asa ca incepand din această toamna singurul canal de business din Romania ajunge in fiecare duminica la intalnirea cu presa pentru ca lumea sa inteleaga mai bine ce ni se intampla si ce ne asteapta”, declara Lucian Sarb, director editorial The Money Channel.

Prima editie, ce va avea loc duminica, 19 octombrie, ora 19:00 va pune in discutie efectele crizei economice si posibile solutii care se intrevad din actiunile statelor lumii, precum si ultima dezbatere dinaintea alegerilor americane. Vor fi comentate solutiile economice propuse de cei doi candidati la presedintia Statelor Unite. De aceasta data vor veni la “intalnire” jurnalisti din Divizia Business Media Realitatea-Catavencu si de la Cotidianul: Daniel Apostol, Dan Suciu si Radu Soviani, realizatori The Money Channel, Micea Marin, editor stiri Business Standard, Ionut Ancutescu, redactor sef adjunct Money Express si Adrian Ursu, redactor sef Cotidianul.

Emisiunea “Meet the Press” va avea loc in fiecare duminica, intre orele 19:00 si 21:00 si va fi moderata, prin rotatie de Daniel Apostol, Radu Soviani si Dan Suciu.

 Bucuresti, 16.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *