free download 78 travel guides written by experts

TEZYO continuă extinderea la nivel național, deschizând cel de-al 32-lea magazin în Plaza România

Otter Distribution a deschis un nou magazin TEZYO în unul dintre cele mai cunoscute centre comerciale din București, Plaza România. La nivel național, TEZYO este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 32 de magazine multibrand în România și 4 magazine la nivel regional (în Viena, Praga și Brno), iar planurile de creștere ale brandului nu se opresc aici.

TEZYO Plaza România

”Pe fondul acestei extinderi și al consolidării brandului TEZYO, actuala campanie de imagine ce se desfășoară sub sloganul REAL GLAM, completează în mod natural procesul de evoluție a brandului. Magazinul din Plaza Mall se află sub umbrela REAL GLAM atât din punct de vedere al designului, cât și al selecției de produse și branduri ” explică Filip Schwartz, acţionar şi administrator al companiei Otter Distribution.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum: Epica, Le Colonel, Otter, Geox, Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Pepe Jeans. În fiecare dintre magazinele Tezyo se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil.

”Pe lângă noul magazin din Plaza România, ținând cont de schimbările care vizează modalitatea de a face cumpărături, avem mereu la dispoziția clienților noștri varianta achiziționării online pe tezyo.ro. Ne dorim o abordare omnichannel, oferind cumpărătorilor o experiență integrată offline și online.” spune Cristi Movilă, Directorul Departamentului Online Otter Distribution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *