metalshow

Testari de glicemie si tensiune arteriala si suplimente nutritive pentru pacientii cu diabet,

la Farmaciile DONA

Începând cu luna octombrie 2015 şi până la sfârşitul lunii septembrie 2016, pacienţii cu diabet zaharat de tip 1 sau 2 pot beneficia de avantaje suplimentare în farmaciile DONA, prin campania „Suntem alături de tine în lupta cu diabetul”. Desfăşurată în parteneriat cu Doppelherz şi Accu-Chek, campania va facilita accesul la testări de glicemie şi tensiune arterială şi la suplimente alimentare Doppelherz® aktiv Vitamine şi Minerale.

„Pacienţii cu diabet duc o luptă continuă cu această maladie cronică. Prin prezenta campanie le reconfirmăm angajamentul nostru de a le fi alături şi de a-i susţine cu beneficii concrete şi utile. Facem în permanenţă eforturi pentru ca pacienţii cu diabet să aibă acces la tratamentul prescris şi la produsele necesare în afecțiunile asociate diabetului, testări medicale şi materiale educative periodice realizate în parteneriat cu medici, astfel încât aceştia să se poată bucura de o viaţă mai bună, în ciuda dificultăţilor bolii”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing Farmaciile DONA.

Campania se va desfăşura în 26 de Farmacii DONA din 10 oraşe din ţară: Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara.

* Accesul la beneficiile promoţiei este permis pacienţilor DONA care prezintă cumulativ cuponul campaniei, cardul de fidelitate DONA, reţeta prescrisă pentru tratamentul de diabet şi bonul fiscal doveditor. Regulamentul detaliat poate fi consultat pewww.farmaciiledona.ro.

Bucuresti, 29.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *